Zdravlje
3

Ponovo aktivirana GuGu ordinacija: Postavite pitanja ginekologu Taibu Deliću

Klix.ba
Sve žene, a posebno trudnice, sigurno imaju mnogo pitanja koja žele postaviti ginekolozima, ali ne stignu, ili zaborave tokom godišnjih pregleda. GuGu vam omogućava da postavite pitanja svaki dan putem GuGu ordinacije, a na sva pitanja odgovorit će prim. dr. Taib Delić.

Također, GuGu i Poliklinika Sunce - Agram poklanjaju svaki mjesec dva 4D UZ pregleda za najsretnije trudnice koje postave najviše postova na GuGu forumu ili imaju najzanimljiviji odgovor na GuGu Facebook pitanje.

U Poliklinici Sunce - Agram možete obaviti sve vrste pregleda iz oblasti interne medicine, kardiologije, gastroenterologije, radiologije, ginekologije, neurologije, oftalmologije, urologije i citologije, kao i uraditi laboratorijsku dijagnostiku.

Poliklinika Sunce - Agram u Sarajevu prva je poliklinika iz sistema Koncerna Agram, najvećeg privatnog zdravstvenog osiguravatelja u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, izgrađena na području Bosne i Hercegovine. Ujedno je prva, najveća i najsavremenija privatna zdravstvena ustanova i dijagnostički centar u regiji.