Zdravlje
599

Pokrenut Zdraviji.ba, novi online servis za jednostavan i brz izbor doktora

<a href="http://www.zdraviji.ba/">Zdraviji.ba</a> je besplatni online servis razvijen da olakša potragu za doktorima, zdravstvenim radnicima i ustanovama.

Servis korisnicima omogućava da jednostavno pretraže baze doktora i ustanova te ostvare kontakt. Optimiziran za brzinu, funkcionalnost i mobilne uređaje, servis u nekoliko klikova nudi pronalazak najbolje poliklinike, ordinacije, privatne bolnice, apoteke ili prodavnice medicinske robe.

Servis Zdraviji.ba olakšava komplikovanu potragu za najboljim medicinskim stručnjakom u Vašoj blizini. Pretragu je moguće vršiti po imenu doktora ili ustanove, lokaciji i vrsti medicinskih pregleda.

Profili ustanova ili zdravstvenih radnika sadrže sve bitne informacije i omogućavaju posjetiocima da saznaju lokaciju i radno vrijeme, prikupe savjete i pogledaju kako su drugi korisnici ocijenili stručnost, ljubaznost i cijene usluga.

Sadržaj profila moguće je podijeliti i putem društvenih mreža a na rubrici Popusti pronaći redovne promotivne akcije usluga i proizvoda.

Zdravstveni radnici i ustanove se također mogu prijaviti i ostaviti svoje podatke.

Tako kreiraju profile koji su online dostupni svim posjetiocima servisa zdraviji.ba. Nezavisan od radnog vremena, servis korisnicima omogućava online slanje upita i direktan kontakt bilo kada, brzo i besplatno.

Zdraviji.ba online spaja pacijente i doktore iz čitave Bosne i Hercegovine.