Zdravlje
3

Ove jednostavne vježbe su sve što vam treba

Klix.ba
Početak godine je vrijeme kada svi donosimo velike odluke i obećavamo sebi da ćemo se pridržavati nekih pravila koje smo sami zacrtali. Međutim, kako godina odmiče često iznalazimo jedan po jedan izgovor i ne pridržavamo se novogodišnjih odluka.

Veliki je broj ljudi koji donese odluku da će do ljetnog godišnjeg odmora svoju kilažu dovesti ured, da će redovno odlaziti u teretanu ili da će kod kuće vježbati, ali vrlo često od toga ne bude ništa.

Šta je onda rješenje? Lična trenerica Julia Buckley ima neke savjete za vas koji ste donijeli odluku da ćete kilažu i liniju dovesti ured.

Buckley kaže da svakako treba paziti na ishranu, ali treba vam i tjelovježba. Vježbe koje vam ona predlaže su zapravo vrlo jednostavno i potrebno vam je petnaestak minuta svakodnevno da izdvojite za njih.

Ona je napisala i knjgu "Revolucija sagorijevanja masnoća", gdje također savjetuje da se pridržavate ovih jednostavnih pravila. U videu možete pogledati kako to Julia radi, možda vam i pomogne da ostvarite svoje ciljeve i dođete do vitke linije.