Zdravlje
14

Magazine recept za vitku figuru

Lifestyle časopis Magazine prepoznatljiv po fashion i beauty temama odlučio je objediniti modu, zdravlje i ljepotu, te jednu čitateljku do ljeta dovesti u top formu - spremnu da u trendy ljetnim haljinicama zablista na plavom Jadranu.

Magazine u saradnji sa fitnes centrom Fitness Universe i beauty salonom Modis pružit će priliku jednoj djevojci da u naredna četiri mjeseca uz vrijedan rad i pomoć stručnjaka poboljša svoj izgled, unaprijedi način ishrane i promijeni stil života.

Partner u ovom projektu je i Orthomol Sport, dodatak prehrani sportista. Potrebno je pronaći kupon u martovskom izdanju časopisa Magazine, ispuniti podatke, te uz jednu fotografiju cijele figure, poslati na adresu redakcije.

Pored ovog vrlo zanimljivog projekta, Magazine je pripremio još zanimljivije priče. Velika zvijezda, koja je trenutno u žiži javnosti zbog sudske borbe za starateljstvo nad malim Aleksandrom, Severina Vučković, otkriva kako podnosi teret današnjice. Pročitajte intervju s našim simpatičnim Lakom koji će vas do suza nasmijati svojim odgovorima, a ujedno oduševiti jednostavnošću i iskrenošću.

U novom Magazineu pogledajte trendove za predstojeću sezonu, pročitajte beauty savjete za pripremu kože za proljeće, saznajte sve što niste znali o cvijeću...

Redakcija Magazinea svim damama želi sretan 8. mart.