Zdravlje
0

FOTO / Isla poziva: Dođi i pobijedi kašalj i promuklost

Sponzorirani članak
"Pobijedi kašalj i promuklost uz Isla pastile" slogan je promotivnog druženja kojeg u subotu, 26. februara, u Sarajevu, na Trgu Djece Sarajeva ispred BBI-a, organizira farmaceutska kompanija Salveo.

"Pozivamo vas da isprobate djelotvornu pomoć iz prirode kod suhe i nadražene sluznice grla, podražajnog kašlja i promuklosti, odnosno Isla pastile islandskog lišaja u tri okusa: Isla Moos blagog biljnog okusa, Isla Mint sa okusom paprene metvice i Isla Cassis pastile sa voćnim okusom ribizle i dodatkom vitamina C", navode iz Isle.

"U zimskim mjesecima skloniji smo problemima sa grlom, promuklošću i podražajnim kašljem. Ljekoviti sastojci ekstrakta islandskog lišaja koji se nalaze u Isla pastilama po svom sastavu i ulozi odgovaraju fiziološkoj sluzi, poput melema oblažu sluznicu grla i ždrijela i štite je od isušenog vazduha prepunog štetnih uticaja. Oštećena sluznica se tako brže oporavlja i ponovo uspostavlja svoj izvorni odbrambeni mehanizam", objasnila je magistrica farmacije Lejla Nedžibović, direktorica kompanije Salveo.

Pored toga što možete dobiti korisne savjete kako zaštiti zdravlje svog grla, isprobati Isla okuse, a najmlađi zasigurno uživati u fotografiranju sa Isla vilenjacima i ponijeti fotografiju sa druženja, Isla nagrađuje svoje vjerne kupce. Stoga, nikako ne trebate propustiti ovo druženje, poručuju iz Isle.