Zdravlje
0

Da li ste znali da grlobolja nije samo sezonska pojava?

Sa prvim danima jeseni počela je i sezona prehlada i upale grla, te svi počinjemo tražiti rješenje za novonastale probleme. Međutim, da li ste znali da grlobolja nije samo sezonska pojava, te da vas može snaći i onda kada se niste prehladili?

Studije su pokazale da postoji više razloga zašto obolijevamo od grlobolje. Uzroci mogu biti razni – nagle promjene temperature, smog, prašina, virusi bakterije... ali uvijek se dešava isto: oštećena je sluznica grla na koju se prihvataju mikroorganizmi i počinje upala.

Da biste uspješno izliječili grlobolju, trebate znati prepoznati simptome. Kad gutate kao da vam klupko žice prolazi kroz grlo? Pokušavate progovoriti, ali krkljate i brundate kao pubertetlije? Boli vas već pri samoj pomisli da morate nešto progutati? Muči vas sve gore nabrojano?

Ukoliko ste na ova pitanja odgovorili sa DA, uspješno ste prepoznali grlobolju i vrijeme je da upoznate i novi lijek za borbu protiv nje – Anzibel pastile.

Anzibel pastile nam dolaze od tvoraca Tylol Hota, antigripalnog preparata koji već godinama, uspješno pomaže osobama oboljelim od gripe i prehlade da se izbore sa simptomima. Anzibel nisu samo "još jedne u nizu pastila", nego jedine koje su stvarane tako da pruže kompletan učinak.

Pastile jedinstvenog sastava nastale su spajanjem aktivnih supstanci koje djeluju istovremeno na: uzrok – antimikrobik, simptom bola – anestetik i upalu sluznice – protuupalna komponenta.

Efekti aktivnih supstanci u Anzibel pastilama međusobno se dopunjuju, uklanjajući nelagodu uzrokovanu lokalnom iritacijom grla. Jedinstvena formula ovog lijeka, izdvaja Anzibel od sličnih proizvoda i nameće se kao sigurno rješenje problema grlobolje.

Ostaje na Vama da se uvjerite i potražite Anzibel pastile u najbližoj apoteci. Anzibel - stvoren da liječi grlobolju!