Zdravlje
5

Bosnalijek nagrađuje u okviru SFF-a

U okviru Takmičarskog dijela programa Sarajevo Film Festivala, Bosnalijek d.d. (Bosnalijek) organizuje vrijednu nagradnu igru. Kuponi sa nagradnim pitanjem će biti podijeljeni za vrijeme projekcije filma Ricki and the Flash, u utorak 18.8.2015. godine, u 20.30 sati, u kinu Open Air.

Nagrade za dva dobitnika ili dobitnice će biti izvučene u srijedu ujutro, tokom doručka s medijima na Festivalskom trgu, čiji je domaćin Bosnalijek. Imena dobitnika, koje će sretnom rukom izvući bh. grafički dizajner i umjetnik Almir Kurt Kugla, bit će objavljena na Bosnalijekovoj webstranici: www.bosnalijek.ba.

Najsretniji posjetioci će imati priliku provjeriti svoje zdravstveno stanje nagradnim internističkim pregledom u privatnoj zdravstvenoj ustanovi Eurofarm Centar u Sarajevu.

Učesnicima u nagradnoj igri želimo puno sreće, uz preporuku da prate hostese u intrigantnim i zanimljivim kreacijama, kreativnog tima Metaphysike, koje personificiraju novitete iz Bosnalijekovog bogatog portfolija te nude informacije koje vode do dobitničkog odgovora nagradne igre.

Bogati proizvodni porfolio Bosnalijeka, ovoga ljeta, obogaćen je proizvodima koji olakšavaju česte zdravstvene tegobe kao što su alergije i žgaravice, te proizvodima koji su snažni prirodni antioksidansi i vrhunski dodaci prehrani za opšte jačanje organizma te za usporavanje starenja.

Kompanija Bosnalijek, Vaš partner u zdravim životnim navikama, želi Vam vrhunsku zabavu tokom ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala!

SFF