lifestyle
12

Zašto je Taste Of The Wild najbolji izbor za vašeg psa?

Možda niste znali da kvalitet hrane za pse agencije za analizu opisuju brojem zvjezdica. Na skali od 1 do 6, a u skladu sa rezultatima iz više različitih izvora, Taste of The Wild je najniže rangiran sa 4,5 na najviše sa 6 zvjezdica, što je i maksimalna vrijednost ocjene.
Posjetite li web stranicu www.dogfoodinsider.com dobit ćete preglednu analizu i procjenu sastava hrane za pse svih poznatih brendova. Prikazani rezultati proizvod su višegodišnjih istraživanja kojima se laboratorijski provjerava tačnost sastojaka sa deklaracije, otvorenost proizvođača, dostupnost podataka kao i monitoring stvarnog stanja; kako se hrana pokazala na terenu, odnosno kakvi su utisci vlasnika. Kvalitet hrane ilustruje se brojem zvjezdica od 1 do 6 i ako pogledate rezultate istraživanja vidjet ćete da se u kategorijama sa 5 ili 6 zvjezdica nalazi tek nekolicna brandova uključujući tu i Taste of the Wild.

Bez žitarica, sa pravim mesom

Kao proizvod ultrapremium kvaliteta Taste of the Wild je prirodna i izbalansirana hrana čiji je "recept" zasnovan na instinktivnim potrebama psa i na načinu kako bi se hranio u prirodi. Takva ishrana isključuje žitarice jer su psi mesojedi te shodno tome TOTW u svom sastavu nema nikakvo zrnevlje. Fiziologija, probavni trakt, zubi itd. jasno ukazuju da su psi prilagođeni varenju pretežno mesa te da hrana bogata ugljikohidratima nije odgovarajuća i može biti uzrokom brojnih zdravstvenih problema poput pretilosti ili dijabetesa. Stoga je osnovni sastojak svakog TOTW proizvoda meso i to ono kvaliteta predviđenog za ljudsku upotrebu.

Šest neodoljivih okusa divljine

Shodno navedenom Taste of the Wild, kao hrana čiji je kvalitet dokazan kroz pomenute detaljne analize certificiranih agencija, je nesumnjivo najbolji izbor za vašeg psa.

Na raspolaganju vam je šest okusa u kojima će vaš pas sigurno uživati; Wetlands Canine formula sa pečenom divljom patkom, Pacific Stream Canine formula sa dimljenim lososom, High Prairie Puppy formula sa pečenom srnetinom i bizonom, Pacific Stream Puppy formula sa dimljenim lososom i okeanskom ribom, Sierra Mountain Canine Formula sa pečenom divljom janjetinom i High Prairie Canine formula sa pečenim bizonom i srnetinom. Generalni distributer TOTW za BiH je Zoo Centar – Pet shop i veterinarska apoteka na adresi Derviša Numića 1b, Sarajevo. Taste of the Wild možete naručiti i putem linka za online kupovinu na www.zoo-centar.com.