lifestyle
0

Victoria Beckham izdaje novu knjigu

FENA
Nakon autobiografije Learning To Fly, bivša pjevačica svjetski popularne grupe Spice Girls Victoria Beckham odlučila se na izdavanje nove knjige, ovaj put o modi, stilu i svemu onome što slavna supruga Davida Beckhama smatra svojim "interesnim područjem".

Autobiografija, kao i savjetovanje nacije neupućene u modu i ostale mudrosti kroz knjigu ne bi bile ništa čudno za celebrity poput Posh Spice, da ista tek nedavno nije izjavila kako "u životu nije pročitala knjigu".

"Nemam vremena za to. Preferiram slušanje glazbe, iako volim čitati časopise posvećene modi", bile su riječi 31-godišnje Victorie u intervjuu za španjolski časopis Chic.

Osim što u svojoj novoj knjizi "That Extra Half An Inch" svoje čitatelje savjetuje o modi, ljepoti i stilu, u istoj slavna je bogatašica progovorila i o tomu kako je kao "jednostavna djevojka iz susjedstva" uspjela u životu, udala se za jednog od najpoželjnijih muškaraca svijeta te rodila troje prelijepe djece.

"U posljednjih deset godina postigla sam jako puno, no ova knjiga nije moj pokušaj da nekomu govorim što da čini ili što ne treba činiti. To je samo moj pokušaj da s vama podijelim neke stvari koje sam naučila," opisala je svoju knjigu iskusna bogatašica, čiji će literarni uradak nesumnjivo privući mnogo pažnje, barem kod djevojaka s ambicijama sličnim onima slavne supruge nogometaša.