Ljubav i veze
0

Živuće legende seksa

Sarajevo-x.com
Gene Simons sa damama
Gene Simons sa damama
Pokojni NBA igrač, Wilt Chamberlain rekorder je što se tiče broja žena sa kojima je spavao. Navodno je "usrećio" njih 20 hiljada. Evo ko su živi pretendenti na njegov tron.
  1. Bill Wyman Broj žena: 1.000+

1965 Rolling Stonesi su izračunali da je u periodu od dvije godine Mick Jagger spavao sa 30 žena, Keith Richards sa šest, gitarista Brian Jones sa 130, bubnjar Charlie Watts sa nijednom, a tadašnji basista Bill Wyman sa čak 278 žena. “Znao sam imati po nekoliko žena za jednu noć", rekao je nedavno Wyman. "Provedeš par sati sa jednom, pa onda sa drugom, a već 2 sata kasnije kažeš doviđenja onoj u crvenoj haljini".

  1. Earvin "Magic" Johnson Broj žena: 1.000+

[SLIKA]5[/SLIKA]Za bivšeg vođu LA Lakersa koji se okitio prstenom prvaka pet puta, broj 1.000+ je konzervativna procjena. Prema jednom neprovjerenom izvještaju imao je 500 žena. Sve bez kondoma, no to nam je poznato. Ipak, Magic je pogledao smrti u oči i dokazao da HIV pozitivan muškarac može preživjeti.

  1. Lemmy Kilmister Broj žena: 1.200

Većinu muškaraca koji su se našli na ovoj listi možemo opisati kao zgodne. Ipak za frontmena benda Mötorhead, Lemmya to se ne može reći. Ipak, rock i muzičari su velike ženske slabosti. Šta je njegova tajna? Možda je riječ o tehnici. Trideset godina nakon osnivanja benda u ruci ima jednog Grammya te dokaz da su se časovi gitare isplatili.

  1. Jack Nicholson Broj žena: 2.000+

[SLIKA]8[/SLIKA]On je jedan od rijetkih koji je osvojio više Oskara i spavao sa više dobitnica Oskara. Kim Basinger opisuje Jacka kao "seksualno najnapaljenijeg muškarca kojeg je upoznala." Pokazao je tu svoju osobinu oskarovkama Anjelici Houston, Faye Dunaway i Louise Fletcher. Ipak ne ograničava se on samo na oskarovke. Koliko je dobar mogu reći i Michelle Phillips, Candice Bergen i Lara Flynn Boyle.

  1. Ilie Nastase Broj žena: 2.500

Ovaj rumunjski teniser je bio dobar igrač. Osvojio je dva velika turnira i mnoštvo ženskih srca. "Puno seksa tih godina bilo je uobičajeno kao tuširanje", rekao je Ilie nedavno.

  1. Engelbert Humperdinck Broj žena: 3.000

Ko bi rekao da je ova soft-rock senzacija povalila više žena nego Kid Rock i Chris Rock zajedno. Rođen je kao Arnold Dorsey 1936., a kasnije je promijenio ime u Engelbert Humperdinck. Iako je bio u braku 40 godina, nikada se nije bavio monogamijom. Često možete čuti njegovu suprugu kako priča o njegovim prevarama i kako se zbog toga osjećala. Engelbertov komentar na to bio je: "Oproštaj je jedna od najvećih stvari koje možete dati nekome".

  1. Julio Iglesias Broj žena: 3.000+

[SLIKA]3[/SLIKA]Enriqueov tatica trebao je biti golman, no u saobraćajnoj nesreći oštetio je kičmu pa je morao pronaći novo zanimanje. Zadovoljio se muzikom, nakon što je pobijedio na takmičenju u Španiji 1968. godine. Od tada je prodao više od 200 miliona ploča. Smatralo se da je pod Juliom bilo oko 3.000 žena. Međutim, taj broj je doveden u pitanje 2004. godine. Tada je g. Iglesias izjavio: "To je bila brojka do 1976., a tada sam prestao brojati žene".

  1. Gene Simmons Broj žena: 4.600

Godine 1973. Gene je osnovao bend Kiss sa dva cilja u glavi. Jedan je bio da zgrne gomilu para, a drugi su bile žene. "Čitavih 24 sata sam bio kurva", izjavio je jednom prilikom. “Jedina stvar o kojoj sam razmišljao bio je seks." Gene Simons je imao jednu stvar na svojoj strani, a to je neobično dug jezik. Žene su to obožavale.

  1. Charlie Sheen Broj žena: 5.000

[SLIKA]1[/SLIKA]Sin Martina Sheena i brat Emilia Esteveza postao je zloglasan zbog velikog interesa za prostitutke. Ironija je da je Charlie sasvim sposoban uloviti žene bez da im mora platiti. Tako je uspio nakupiti 5.000 recki iznad svog kreveta.

  1. Umberto Billo Broj žena: 8.000

Iako nije slavan, nema bogatstvo niti američko državljanstvo, ovaj Talijan koji radi kao hotelski portir, tvrdi da je usrećio 8.000 žena. Ponekad je znao zabavljati i četiri žene za jednu noć. Umberto, čiji su talenti izašli na vidjelo u britanskoj TV emisiji Eurotrash, tvrdi da je postao brand. "Prelaze okeane kako bi me vidjele", rekao je tom prilikom. Kada je ovaj Venecijanac otpušten sa posla, javila se poslovna žena iz Amerike koja je potvrdila njegovu priču. “Potrošila sam hiljade dolara u tom hotelu zbog njega." Njegov šef nije bio impresioniran tom pričom. "Ponekad je toliko iscrpljen da ne može nositi prtljagu gostiju", rekao je menadžer hotela.