Ljubav i veze
0

Žene sa kojima ne smijete izlaziti

Sarajevo-x.com
Postoje određene žene u životu muškaraca kojih bi se svi oni trebali kloniti. Bez obzira na jačinu želje da budete upravo s tom djevojkom, nemojte joj prilaziti jer će posljedice biti kobne. Nađite si neku drugu aktivnost kako ne biste konstantno mislili na "zabranjeno voće“ koje toliko želite.

Sestra vašeg najboljeg prijatelja

Svakom muškarcu bi zapravo trebalo biti jasno zašto je sestra njegovog najboljeg prijatelja prva na listi "žena sa kojima ne smijete izlaziti“. Naime, poslije nekoliko mjeseci lude zabave, odličnog seksa i zaljubljenosti, poželjet ćete da se preselite na drugi dio države i da nikada više ne izađete sa svojim najboljim drugom. Bez obzira na prijateljstvo koje postoji između vas dvojica, ona, djevojka za kojom ste nekoć bili ludi, a sada je izbjegavate, ipak je njegova sestra i on će, htio to ili ne, biti dio svih vaših svađa i nesuglasica. Dakle, ako ne želite izgubiti svog najboljeg prijatelja, nemojte izlaziti sa njegovom sestrom.

Vaša sekretarica

Postoji niz razloga zbog kojih se ne biste smjeli upuštati u intimne odnose sa svojom sekretaricom – pravni i mnogi drugi. Čak i ako sve između vas dvoje krene najboljim mogućim putem, ljubav i seks će vas natjerati da zanemarite svoje poslovne obaveze, a svaka svađa će se odraziti na vaš poslovni uspjeh. Kolege u kompaniji u kojoj radite uvijek će posmatrati šta vas dvoje činite i nikada nećete biti opušteni. Osim toga, zamislite da provodite sa svojom sekretaricom s kojom još i spavate osam sati na poslu, a zatim idete zajedno kući i ostajete kod kuće zajedno. To je 24 sata koja ćete morati biti skupa. To će vas neminovno dovesti do privatne i poslovne katastrofe. Bez obzira koliko god da je privlačna, kontrolišite se da vas ne bi boljela glava.

Bivša djevojka

Usamljeni ste i nalazite se u jednom od najlošijih perioda vašeg ljubavnog života? Iznenada srećete svoju bivšu djevojku koja uzgred odlično izgleda. Sjetite se svih onih lijepih trenutaka i završite u krevetu. No, nakon izvjesnog vremena, kada seksualna privlačnost nestane, sjetit ćete se svih onih razloga zbog kojih ste nekada davno odlučili okončati vezu između vas. Zato, kada sretnete svoju bivšu, a osjećate se usamljeno i nevoljeno, sjetite se da su nekada postojali razlozi zbog kojih vas dvoje niste više zajedno.

Bivša djevojka vašeg prijatelja

Iako ste sve vrijeme dok su vaš prijatelj i njegova slatka djevojka bili u vezi mislili kako je ona mnogo bolja od njega i kako je on zapravo uopće ne zaslužuje, bivša djevojka vašeg prijatelja apsolutni je tabu. Iako su se njih dvoje rastali u prijateljskim odnosima, i možda vam prijatelj čak kaže da mu ne bi smetalo da vas dvoje pokušate, nikada nemojte izaći sa prijateljevom bivšom djevojkom. On vam to nikada neće oprostiti, a sjetite se da se ona izvjesno vrijeme budila pokraj vašeg druga.

Striptizeta

"Ona je tako lijepa i ima tako dobro tijelo. Poklanja mi svu pažnju svijeta i pleše samo za mene skidajući postepeno svu svoju odjeću“. Ukoliko su vam nekada kroz glavu prošle slične misli, sjetite se da je ona plaćena za to. Pa čak i da se vi njoj istinski svidite, razmislite o tome da li biste zaista mogli podnijeti da vaša djevojka i dalje nastavlja obavljati svoj posao striptizete. Najbolje je da odmah shvatite da takva veze nikada ne bi uspjela.