Ljubav i veze
0

Žene koje muškarci izbjegavaju

Sarajevo-x.com
Postoje određeni tipovi žena za kojima će se većina muškaraca okrenuti, ali postoje i one žene, koje će većina muškaraca izbjegavati jer donose više nevolja nego radosti. Takvim damama muškarci često pripisuju određene osobine, a u nastavku slijedi pet tih osobina zbog kojih on misli da je ona prezahtjevna.

Ona uvijek kasni Djevojka koja uvijek kasni jer joj treba previše vremena da se spremi ubija svaku spontanost u vezi i užasno iritira muškarca koji čeka. Sve joj mora biti isplanirano što njemu oduzima mogućnost za iznenađenja. Iako nakon višesatnog spremanja ona zaista odlično izgleda, on ne želi čekati satima svaki put kada izlazite.

Ona se stalno žali Djevojke koje je teško zadovoljiti, u bilo kojem pogledu, uspjet će iznervirati i najstrpljivijeg muškarca. Malo napora i truda oko djevojke za muškarce može biti izazovno, ali stalno žaljenje i "gunđanje“ o svemu što se dešava, nakon izvjesnog vremena postaje užasno naporno i to niko ne želi slušati.

Savršen make up u 4 sata poslije pola noći Žene koje se trude da u svakom trenu za svog muškarca izgledaju besprijekorno u većini slučajeva postižu suprotan efekt. Naime, muškarac želi da se u njegovom društvu opustite, da budete svoje i prirodne. Nemojte forsirati savršenost tamo gdje je mjesto prirodnosti.

Žena koja nikada ne plaća svoje račune Iako jeste "džentlmenski“ da on plati piće kada izađete, shvatite da on, jednako kao i vi, zarađuje novac te da ga ne pronalazi na ulici. Povucite s vremena na vrijeme novčanik i platite i vi pića koja ste pili. Pokažite mu da ne želite zavisti ni od koga te da se same možete brinuti o sebi. Nezavisnost i samostalnost djeluju privlačno.

Žena koja pretjerano flertuje Muškarci vole kada žena flertuje sa njima, ali ne vole kada dama koja je sa njima flertuje sa drugim muškarcima. Stoga se obuzdajte kada ste u muškom društvu.