Ljubav i veze
0

Zaruke na vrhu mosta Golden Gate

Klix.ba
Svake zaruke trebale bi biti posebne, ali Joseph Gonzales bio je više nego originalan, budući da je svoju djevojku Jordan Seibert zaprosio na samom vrhu čuvenog mosta Golden Gate u San Franciscu (SAD).

Samo dan prije zaruka, Gonzales je iznenadio Seibert pozvavši je u privatni obilazak mosta. Područje zaljeva San Francisco ozloglašeno je zbog promjenjivog vremena, ali Gonzales i Seibert su imali sreće.

"Jordan je odmah počela plakati kada sam se spustio na koljena. Mislim da je već bila zbunjena veličanstvenim pogledom na njen omiljeni grad te nije očekivala šta će se dalje desiti", rekao je Gonzales, grafički dizajner i medicinski tehničar u bolnici u East Oaklandu. Seibert je, naravno, pristala. Sretni par je zajedno već pet godina, a trebali bi se vjenčati u oktobru ove godine.

Gonzales je imao veliku sreću, budući da tornjevi mosta nisu otvoreni za javnost i potrebna je posebna dozvola za pristup. Srećom, njegov prijatelj, Dennis Tan, godinama je radio na mostu i mogao ih je provesti do vrha, 230 metara iznad zaljeva.