Ljubav i veze
0

Za žene: Kako se strpiti dok vas ne nazove?

Sarajevo-x.com
Prvi put ste izašli sa muškarcem koji vam se jako sviđa? Vratili ste se kući oduševljeni i željno iščekujete njegov poziv. Dani prolaze, napetost je sve veća, a svaka minuta traje kao godina. Poznato je nepisano pravilo, koje muškarci upražnjavaju, a koje nalaže da mora proći najmanje tri dana od ponovnog telefonskog poziva. Šta možete učiniti da vrijeme lakše prođe, možete pročitati u nastavku teksta, koji smo pronašli za vas.

Okupirajte se nečim, jer tako vrijeme najbrže prolazi. Nemojte svoje vrijeme provoditi zanoseći se, maštajući o njemu i vašoj zajedničkoj budućnosti. Ako to budete radili samo ćete još više pogoršati situaciju, a ako vas ne nazove bićete razočarani.

Ogranizujte se. Kada nešto ili nekoga čekamo, vrijeme sporo prolazi. U međuvremenu se organizujte i radite neke druge stvari, koje već odavno želite napraviti, a prije niste imali vremena za to. Okrečite stan, složite svoj ormar, napišite pjesmu ili slično.

Ispunite svoj dan zanimljivim dešavanjima. Izlazite sa svojim prijateljicama i nemojte zapostavljati svakodnevne obaveze. Ako on želi da vas nazove, to će i učiniti. Ako provedete subotu navečer pored telefona, čekajući samo njegov poziv, velika je vjerovatnoća da ćete tu noć provesti sami.

Živite svoj život, te izlazite sa drugim muškarcima. Da biste nekoga bolje upoznali, treba proći najmanje tri do pet zajedničkih izlazaka.

Zapamtite, nemojte biti očajni. Vaš očaj se lako može primijetiti. Ljudska priroda je veoma intuitivna i osjeti strah. Učinite sve što je u vašoj moći da budete pozitivnog raspoloženja, u protivnom će vaš muškarac pobjeći glavom bez obzira.

Ako vas je strpljenje napustilo, a želite ga vidjeti, uzmite telefonsku slušalicu u ruke i nazovite ga. Nije strašno napraviti prvi korak. Nemate šta izgubiti, jer ako nije zainteresovan, tim bolje. Nećete više uzaludno trošiti svoju energiju.