Ljubav i veze
0

Vortex Vibrations – uz pomoć usisavača do orgazma za deset sekundi

Sarajevo-x.com
Majka troje djece iz SAD-a izumila je seks-igračku, koja se spaja na usisavač i omogućava postizanje orgazma za samo deset sekundi. Uređaj, nazvan Vortex Vibrations, funkcionira tako što koncentrira protok zraka da bi stvorio brze i nježne vibracije, objavile su britanske novine Sun.

Izumetljka ovog uređaja Joanne Drysdale tvrdi da se uz pomoć Vortexa mogu postići višestruki orgazmi, pri čemu trajanje svakog od njih iznosi i do jedne minute. Pri tome, uređaj uopće nema kontakt sa kožom.

Ova 49-godišnja žena je došla do ideje za Vortex Vibrations tokom usisavanja svog tepiha. Joanne Drysdale je vidjela kako komad gume uhvaćen četkom usisavača vibrira na protoku zraka. Također je osjetila laganu stimulaciju na vršku prsta kada je pokušala ukloniti gumu.

U tom trenutku, Joanne iz Utaha, nije imala seksualni odnos dugih 15 godina, koliko je prošlo od kada se razvela od svog muža. "Trebalo mi je nekoliko sati da razvijem prototip. Prvi put kada sam koristila Vortex dostigla sam orgazam za 10 sekundi", rekla je Joanna. "Tada sam shvatila da sam došla do nečega što će podariti zadovoljstvo velikom broju žena".

Vortex Vibrations se može nabaviti po cijeni od 50 eura.