Ljubav i veze
0

Vodič za dobar seks: Pronađite njegovu G tačku

Sarajevo-x.com
Muška G tačka nije obavijena velom misterije kao ženska. Ipak, iako je dokazano da stimulacija muške G tačke (prostate) djeluje, rjeđe biva stimulisana nego ženska. Da li zbog straha da će uživanje značiti "sindrom toplog brata" ili dame ne žele stavljati prste tamo gdje sunce nikada ne sija, nije bitno. Mi smo tu da kažemo kako, a ostalo je na vama.

G tačku ćete prilično teško pronaći po principu "sam svoj majstor", jer se nalazi iza rektuma. Ipak, ako među vama ima avanturista koji žele pokušati, procedura je sljedeća:

Lezite na leđa svijenih koljena. Ako u ovom položaju vaš prst ne doseže do rektuma, privucite noge skroz do grudi. Ne štedite na lubrikaciji. Preporučujemo vam lubrikant na bazi silikona, jer se ne suši niti se apsorbuje u kožu. Gurnite palac u rektum i pritisnite prednji zid, odnosno onu stranu bližu testisima, ako se u tom položaju uopšte možete snaći. Pod prstom potražite masu oblika lješnjaka. Ako nađete, na pravom ste mjestu.

Ipak uvijek se lakše igrati u dvoje, zato je lakše i zabavnije da vam partnerica napravi uslugu. Zauzmite isti položaj i dajte joj da pročita ovaj tekst.

Kada naiđe na masu koja podsjeća na lješnjak, neka počne sa čvrstom masažom prema dole. Uz istovremenu stimulaciju genitalija i prostate neki muškarci tvrde da su doživljavali nevjerovatno snažne i dugotrajne orgazme. Pojedini tvrde sa su izbacivali sjeme i po deset minuta, odnosno dok "izvor nije presušio".

Higijena

Higijena je veoma bitna stvar kod stimulacije muške G tačke. Prije i poslije orgazmičkog ludila obavezno operite ruke. U rektumu žive korisne bakterije za taj dio tijela. Ipak, ako bi došle u kontakt sa nekim drugim mjestima, poput vagine, mogle izazvati jaku infekciju.

Savjet

Razumijemo ako nekome i nije baš pretjerano zabavno zavlačiti prste u nečiji rektum, zato bi bilo zgodno da odigrate fantaziju koja ni jednom muškarcu nije mrska. On je jadni mali pacijent usamljen u bolnici, ona opaka sexy medicinska sestra koja je došla da izvrši pregled. Opskrbite se latex rukavicama, kvalitetnom lubrikacijom i neka igre počnu.

Ne budite stidljivi. Vrijedi isprobati i ko zna, možda vam promijeni seksualni život. /B.L.