Ljubav i veze
0

Upoznavanje na testnoj vožnji za samce

Sarajevo-x.com
Sami ste, tražite partnera i spremni da svoju srodnu dušu upoznate u automobilu? Otiđite u Sidnej! Naime, upravo tamo se održalo prvo svjetsko "upoznavanje na brzaka“ u Volvo modelima.

Australijski Volvo je odabrao neuobičajenu taktiku uz pomoć eksperata za brzo upoznavanje Fast Impressions - brzo upoznavanje u Volvu. U martu, dvadeset privlačnih samaca je dobilo priliku da učestvuju u prvom australijskom "upoznavanju na testnoj vožnji“.

Koncepcija je bila sasvim jednostavna: goste su posebni vozači vozili u auto salon i na raspolaganje im je stavljeno osam minuta da na prednjem sjedištu Volvo prestižnih, švedskih modela upoznaju svog idealnog partnera. Nakon eventa "upoznavanje na brzaka“, učesnici su nastavili sa zabavom, zajedno sa stotinama drugih samaca, u jednom od vrhunskih sidnejskih klubova, na ekskluzivnom prijemu u organizaciji Fast Imressions.

"Po našim saznanjima, ovo je prvi ovakav događaj u svijetu. Dao nam je mogućnost da skrenemo pažnju javnosti na brend na jedan potpuno nekonvencionalan način.“, rekao je Matt Braid, direktor marketinga Volvo Australija.

Na slici su Craig Spence, 32 godine, i Gina Carmody, 29, koji su učestvovali na ovom neuobičajenom događaju brzog upoznavanja.

"Priča o Volvu je odličan način da se održi interesantan razgovor.“, tvrdi Craig Spence.

Premda Gina Carmody o autima nije ništa znala prije ovog eventa, priznaje da se njen odnos prema automobilskim temama sada prilično promijenio, zahvaljujući ovako neobičnom upoznavanju.

Volvo Australija i Fast Impressions će razmotriti mogućnost organizovanja "Upoznavanja na testnoj vožnji“ i na lokacijama izvan Sidneja i Melburna u skoroj budućnosti.