Ljubav i veze
2

Upoznala perverznjake s Tindera kako bi vidjela jesu li takvi u stvarnom životu

Klix.ba
Traženje partnera preko stranica za upoznavanje zna biti prilično frustrirajuće iskustvo za žene, pogotovo uzevši u obzir da moraju praviti selekciju između "normalnih" momaka, te onih koji ih obasipaju perverznim i neprimjerenim porukama.

U novom videu koji je napravila kompanija Super Deluxe, 31-godišnja Jessie iz Los Angelesa je odlučila napraviti mali projekat i pozvati svakog od muškaraca koji joj je slao perverzne poruke putem aplikacije za upoznavanje, Tinder, na sastanak, kako bi uvidjela jesu li takvi i u stvarnom životu.

Ona kaže kako je njena teorija o muškarcima takva da su oni u stvarnom životu normalni frajeri koji samo traže ljubav, no koriste pogrešne tehnike.

Mnogi muškarci nisu pristali na snimanje i učestvovanje u njenom projektu, a jedan od njih koji je pristao na snimanje je bio prilično iskren.

"Online svijet se zasniva samo na riječima. Osobe uživo su malo drugačije. Online se fokusiramo više na ono što mi želimo, a ne na ono šta ta osoba želi."

Ipak, neki od njih su bili i uživo jednako iritantni kao i online, a svoje perverzne opaske su pravdali kao "komplimente" smatrajući kako je to ono što žene žele - perverznjake.

Jessie zaključuje kako većina ovih momaka igra perverzne igrice, no uglavnom su to "slatki momci koji su usamljeni i također traže ljubav".