Anketa
0

U kojim zemljama žive najbolji ljubavnici?

Sarajevo-x.com
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
Nijemci su najgori ljubavnici na svijetu, a dok se Englezi nalaze na drugom mjestu ove neslavne liste, rezultati su ankete u kojoj je učestvovalo 15.000 ispitanica širom svijeta.

One su tokom ispitivanja za Nijemce kazale da su 'smrdljivi', a za Engleze da su 'previše lijeni', dok su muškarci iz Švedske na treće mjesto dospjeli jer su 'prebrzi'.

Globalno istraživanje, koje je provela web stranica OnePoll.com, uključila je žene iz 20 zemalja svijeta. One su u svojim odgovorima dale ocjene muškarcima iz različitih zemalja prema tome kakvo je njihovo umijeće u krevetu, te navodile razloge za takve odgovore.

Tako Nijemci, prema njihovom iskustvu, imaju loš miris tijela, Englezi prepuštaju ženama da obave sve, muškarci iz Holandije su ocijenjeni kao 'pregrubi', dok su Amerikanci previše dominatni. Za Grke je rečeno da su sentimenatalni preko mjere.

Muškarci iz Škotske također se nisu proslavili jer su preglasni, kao ni Turci (previše se znoje) i Velšani (sebični). Rusi su završili na desetom mjestu zbog toga što su previše dlakavi za prosječnu ženu.

U anketi su izabrani i najbolji ljubavnici, a poredak izgleda ovako:

  1. Španci
  2. Brazilci
  1. Italijani
  2. Francuzi
  3. Irci
  4. Južnoafrikanci
  5. Australijanci
  6. Novozelanđani
  7. Danci
  8. Kanađani