Ljubav i veze
0

Tri žene u vašem životu koje vaša djevojka mrzi

Sarajevo-x.com
Ljubomora vaše partnerice na određene dame u vašem životu može sabotirati neka važna prijateljstva i poslovne odnose. Iako je sasvim očekivano da će većina djevojaka biti ljubomorna na vaše prijateljice, važno je znati koje su to žene koje mogu ugroziti vaš ljubavni odnos.

Atraktivna radna kolegica koju svi vole

Radite sa atraktivnom damom i često je spominjete u razgovoru sa svojom partnericom, onda neka vas ne čudi što ona pobjesni svaki put kada spomenete ime svoje kolegice. Shvatite njenu poziciju: provodite mnogo vremena sa izuzetno privlačnom damom koja dijeli vaše interese i razumije se u vaš posao, a i shvata sve vaše neprilike u karijeri. Vaša djevojka se s pravom osjeća ugroženo. Kako biste ublažili njenu ljubomoru, dovedite je nekada u ured i upoznajte je sa ženom na koju je ljubomorna kako bi se i sama uvjerili da zapravo ne postoji nikakva stvarna opasnost.

Kolegica s fakulteta

Djevojka vam je ljubomorna na kolegicu sa fakulteta jer ste s njom proveli četiri nezaboravne godine svoga života nabijene seksualnom energijom i stalnom zabavom. Proveli ste bezbroj noći na zajedničkim zabavama i svaki put kada se sretnete prisjećate se nekih smiješnih scena čije tajne samo znate vas dvoje. Kako biste smanjili ljubomoru, kažite svojoj djevojci da je kolegica samo dio prošlosti i da je zapravo posmatrate kao kolegu ili bilo kojeg drugog prijatelja kojeg imate.

Djevojka iz teretane

Apsolutno je razumljivo da je vaša partnerica ljubomorna na atraktivnu i istreniranu plavušu iz teretane koja uz to još i dijeli isti entuzijazam za sport kao i vi. Jedini način da svojoj djevojci pokažete da nema razloga za brigu jeste da sexy plavušu spojite sa nekim prijateljem samcem.