Ljubav i veze
0

Šest najiritantnijih stvari koje čine muškarci

Sarajevo-x.com
Kada se radi o stvarima koje muškarci često čine, a koje iritiraju ljepši spol, ta lista je vjerovatno ogromna i nepreglediva. No, donosimo vam šest loših navika koje će jako isfrustrirati žene.

Dodirivanje intimnog dijela tijela u javnosti, podrigivanje i puštanje vjetrova

Kada muškarac u javnosti ponekad i nesvjesno dodiruje svoj intimni dio tijela, ženama je to sramotno. One tada požele da se zemlja otvori i doslovno ih proguta. Ispuštanje vjetrova i podrigivanje su također u ovoj kategoriji.

Nervoza i bijes u saobraćaju

Muškarci vrlo često izgube kontrolu i pobijesne tokom vožnje. To se posebno događa kada je u toj priči i žena. Muškarci također imaju i predrasude da se iza upraljvača automobila koji im smeta uvijek nalazi žena.

Muški ego

Pojam "krhko" je pravi opis za muški ego. Muškarci smatraju da je lijek za njihov ego imati motor i velikom brzinom "prozujati" pored u gužvi na sestama. Oni ponekad vole učiniti sve i kako bi ponizili ženu, a iritantno je i kada pri izražavanju koriste pogrešne pojmove.

Vulgarno ophođenje prema ženama

Vulgarne riječi nisu način na koji muškarac može osvojiti ženu. On takve riječi ne treba izgovarati ni u drugim situacijama. To žene jednostavno ne vole.

Nezrelo ponašanje i nepažnja

Česte su scene u kojim žene razgovaraju i raspravljaju se sa svojim partnerima, a da pri tome oni uopće nisu svjesni o čemu se radi, tako da nakon dužeg vremena nemaju pojma o čemu je zapravo taj razgovor. Muškarci ponekad ne shvataju srž problema, a to je ono što iritira žene.

Sebičnost

Žene ne vole kada muškarci smatraju da su centar svijeta. Vrijeme je da shvate da nisu, a ukoliko žene misle da su one centar svijeta, onda i one prave grešku. Neophodno je da oboje shvate da život nije uvijek samo ono što oni žele, da on nosi stvari koje su dobre, ali ni one loše nisu rijetke.