Ljubav i veze
0

Seksualne poze koje žene obožavaju

Sarajevo-x.com
Žene vole seks jednako mnogo kao i muškarci. Iako mnogo žena voli eksperimentirati kako bi ljubavnu vezu ili brak održale uvijek svježim i uzbudljivim, ponekad samo žele da njihov muškarac zauzme položaj za koji znaju da će im osigurati nezaboravan orgazam. U nastavku saznajte u kojim seksualnim pozama žene najviše uživaju, te ih svakako prakticirajte, jer će vam vaša voljena sigurno biti neizmjerno zahvalna.

Privatni ples u krilu

Većina žena obožava biti gore iz jednog jednostavnog razloga: osjećaju se kao da imaju moć, a moć je uvijek snažan afrodizijak. Ako volite klasiku, lezite na leđa, pustite je da vaš struk obujmi nogama i privucite je k sebi. Nemojte zaboraviti pomoći joj i pridržavati je za kukove dok vas jaše. Ako vaša draga ne uživa u ovoj pozi, možda se osjeća previše izloženo tokom samog čina ili su njene noge prekratke da bi joj takva poza bila ugodna. Ne očajavajte, postoji veoma jednostavno rješenje za vaš problem. Preselite se na kauč. Fino sjedite, opustite se i pustite je da lagano sjedne na vas. Ovo je definitivno poza koju žene naprosto obožavaju, jer se mogu slobodno držati za naslonjač od kauča i doživjeti fantastičan orgazam. Ona se može čak držati jednom rukom za naslonjač, a drugom se igrati sa svojim klitorisom.

Ako ne možete samo sjediti i uživati u pogledu, dirajte je po grudima, jezikom se igrajte sa njenim bradavicama i prstima pratite liniju njenog struka. Ovo će je sigurno izludjeti.

Misionarski položaj

Misionarski položaj se nikako ne smije podcjenjivati. Svakako može značiti predvidljiv i dosadan seks, ali samo ako vam nedostaje strasti i kreativnosti. Ovo je za žene jedna od najboljih poza za seks, budući da vrhunac možete doživjeti na beskonačno mnogo načina, bez imalo nelagode ili gimnastičarskih poteza. Preuzmite vodstvo: spustite je na krevet, lagano joj raširite joj noge, stavite joj ruke ispod glave i pokažite joj šta znate. Žene vrlo često vole osjetiti dominatnost partnera u spavaćoj sobi. Možete joj i na uhu šaputati "prljave riječi", dajte joj do znanja da će sigurno izvikivati vaše ime prije samog kraja.

"Seks na pultu"

Ovo je jedna od omiljenih poza za žene. Dakle, vaša draga će sjesti na određenu površinu koja je u nivou vašeg struka, te ćete moći veoma duboko penetrirati. Što su njene noge više raširene, to je veći užitak, a naročito ako vas ona nogama čvrsto stisne oko struka. Tako će se njena vagina smjestiti direktno nasuprot vaših prepona, što će značajno povećati šanse za njen bombastični orgazam. Isprobajte ovu pozu na kuhinjskom pultu, na veš mašini, klaviru ili na haubi vašeg automobila.

Neki muškarci relativno brzo dožive orgazam u ovoj pozi, zahvaljujući dubini penetracije. Nemojte se plašiti da malo usporite i odmorite se kako biste mogli nastaviti istim tempom. Iskoristite tu malu pauzu, stimulirajte njen klitoris i potpuno je izludite.

"Doggy style"

Vjerovali ili ne, ovu seksualnu pozu žene zaista vole. Ovo nije "doggy style" kojeg možete vidjeti u prosječnom porniću, već se radi o malo intimnijem položaju koji pruža mnogo zadovoljstva. Da, žene vole biti nagnute prema naprijed, a još više vole kada ste oboje nagnuti prema naprijed, te kada klizite prstima između njenih bedara i igrate se sa njenim klitorisom. Dakle, većina žena definitivno obožava ovaj položaj, ukoliko ne činite da se osjećaju kao predmeti.

U ovoj pozi možete je nježno zubima ujesti za rame, budući da je ovo područje veoma osjetljivo i većina žena to obožava.