Ljubav i veze
0

Seksi želje koje svi muškarci imaju

Sarajevo-x.com
Postoje određene potrebe koje vaš muškarac treba zadovoljiti ali nikada to neće direktno tražiti od vas. Magazin "Cosmopolitan" donosi nekoliko zanimljivih saznanja i savjeta.

Kao što je svima poznato, ženama treba neko vrijeme da se uzbude i budu spremne za seks. Iako će vaš muškarac učiniti sve da vas uzbudi, neće mu smetati da to nekada učinite sami i brzo. Kako bi ste podigli svoj libido, zamislite iste stvari koje zamišljate tokom masturbacije.

Dobra zabava je ključ uspjeha. Često smišljajte opklade u kojima će gubitnik morati izvesti neku seksi tačku ili će morati ispuniti seksualnu želju pobjednika.

Vašem muškarcu uvijek trebate reći kako se dobro osjećate kada radi nešto što vam se sviđa i podsjetiti ga na neke tehnike koje vas odbijaju i ne svidjaju vam se.

Za muškarce je vrlo bitno da vide ono što će dobiti, zbog toga se pobrinite da vas dobro vizuelno zapazi. Iako ste možda "zločesti" u mislima, nekada se možda ustručavate uraditi neke stvari tokom seksualnog odnosa sa vašim partnerom kako ne biste pokvarili vaš imidž "dobre djevojke" u njegovim očima. Muškarci tokom seksa ne žele da se sputavate i suzdržavate, pokušajte bar urediti nešto neočekivano, inicirati novi položaj i slično.

Ponavljanje istih stvari može učiniti seks dosadnim. Pokušajte biti otvoreni za eksperimentisanje u krevetu, budite maštoviti. Svojom rukom obuhvatite penis svoga partnera i pomičite je u pokretima gore-dolje dugim, blagim potezima. Onda se koristite i drugom rukom i nježno uvrćite rukama u suprotnim smjerovima. Kada počnete sa samim činom seksualnog odnosa, krenite polako u misionarskom položaju. Kasnije svoje noge stavite na njegova ramena i omogućite dublju penetraciju. Nakon toga, okrenite se i pređite u doggy style.

Zaraditi ćete dodatne poene kod vašeg muškarca ukoliko mu iznenada priđete i krenete u akciju. To će podići njegovo samopouzdanje jer će biti uvjeren da vam je privlačan. Tokom vožnje kući, nekada mu recite da vas odveze na njemu poznato napušteno mjesto gdje možete pokazati koliko ga volite i koliko vas privlači.

Zanima vas koji je najbolji način da probudite strast i požudu u njemu? Načinite neke poteze koji će mu jasno dati do znanja da ga želite. Zavodljivo ga poljubite a potom otiđite od njega riječima da ukoliko želi više, može doći i uzeti to.

Tokom seksa mu recite nekoliko "zločestih" riječi koje će ga još više uzbuditi. Fantazija svakog muškarca je da leži dok se njegova partnerica "brine" za njega. Dok ste u krevetu, jezikom dotičite njegovu nogu prema preponama, potom pređite na njegov torzo i vrat, a onda se posvetite njegovom penisu.

Kada budete spremni, ostanite na njemu i "dokrajčite" ga. To će mu se jako svidjeti. Ono što će on uraditi za vas kako bi vam pokazao koliko mu se svidio vaš trud biti će fantastično. Kako biste bili sigurni da će vaš muškarac dan nakon seksa bez prestanka misliti na vaše zajedničke trenutke možete mu svezati povez preko očiju i izmjenjivati oralni i vaginalni seks. Budite sigurni da će ga to potpuno izludjeti.