Ljubav i veze
0

Seks izvan spavaće sobe

Sarajevo-x.com
Seks izvan spavaće sobe treba da bude više od zajedničkog hvatanja. Mnogo je stvari u vašem domu koje mogu da začine vaš ljubavni život. Postoje četiri nova mjesta na kojima možete raditi "to" i nekoliko pomoćnih predmeta koje možete koristiti. Začinite svoj ljubavni život svakodnevnim stvarima.

Kuhinjski sto

Podignite je na rub plohe (kuhinjski sto ili sudoper) i stanite okrenuti licem prema njoj dok se njene noge odmaraju na vašim bedrima ili iza vaše stražnjice. Čvrsta ploha će učiniti i male, spore penetracije intenzivnijima.

Jastuci

Postavite jedan do dva jastuka ispod njene stražnjice za vrijeme misionarske poze. Provucite svoje ruke ispod njenih ramena i pomičite se prema gore dok vaša prsa ne dođu u ravan sa njenim licem. Pomjerajte se naprijed - nazad koristeći osnovu svoga penisa da stimulirate njen klitoris. Stimulacija klitorisa rezultira orgazmom kod 65% žena.

Mašina za veš

Za vrijeme centrifugiranja posjednite svoju partnericu na rub mašine. Njene noge neka budu savinute a stopala na vašim ramenima. Dok mašina vibrira, kleknite ili se sagnite i pružite joj oralnu stimulaciju.Vibracije mašine pojačat će dotok krvi u pelvis i pojačati užitak.

Četka za kosu

Sa opuštenim ručnim zglobom, pljesnite je nekoliko puta po stražnjici bezopasnom četkom za kosu ili drvenom kašikom. Budite pažljivi da ne pretjerate. Blago pljeskanje po zadnjici dodatno stimulira nervne završetke, pojačavajući užitak u stimuliranim dijelovima.

Ogledala

Zamolite je da se drži za rub umivaonika i gleda se u ogledalo dok vi prodirete u nju s leđa. Više kontakta očima u ovoj pozi garantuje trenutnu intimnost.

Stepenice

Sjednite na stepenice, okrenuti prema rukohvatu, jedne noge oslonjene na stepenike niže a druge blago savinute. Zamolite je da se spusti na vas, licem okrenutim prema rukohvatu koji će da koristi kao potporu. Ovo je idealno za žene koje nemaju dovoljno snage u nogama za pozu obrnutog jahanja,

Sofa

Zamolite je da opkorači rukohvat sofe, lica okrenutog prema dole. Postavite svileni šal na rukohvat. Njene grudi i klitoris će se trljati od materijal uzrokujući dvostruki osjećaj zadovoljstva. Višestruka stimulacija uz minimalan trud. Idealno za dane kada je krevet premekan, prenizak ili jednostavno predosadan za pozu koju želite.