Zavedite ga
0

Saznajte šta muškarci vole

Sarajevo-x.com
Djevojke se vole dotjerivati, između ostalog i kako bi izgledale što ljepše pred svojim partnerom. No, dame, ako niste znale, neki muškarci više vole da vas vide u opuštenoj, kućnoj varijanti, nego u uskim hlačama i na visokim potpeticama.

Svaka djevojka je neodoljiva na neki svoj način. Sve one se trude da izgledaju što ljepše, no muškarci "polude" na neke sasvim obične stvari, piše Times of India.

Naprimjer, jako vole kada je djevojka nenašminkana, odnosno kada njeno lice nije prekriveno puderom, a trepavice izdužene maskarom.

Vjerovale ili ne, muškarcima se jako dopada kada vaše gaćice i grudnjak nisu u kompletu. Pokažite mu da se niste "pripremile" za uzbuljivu noć i to će ga još više uzbuditi.

Svi oni vole šarmantne djevojke koje imaju smisla za humor, stoga s vremena na vrijeme ispričajte mu vic. Pokažite da ste zabavne i samopouzdane. Kada je on neraspoložen pokušavajte ga nasmijati, šapućite mu ono što mislite da želi čuti i pokažite da ste senzualne.

Također, zapamtite da muškarci vole obline. Ne stidite se svoga tijela. A, kada krenete u krevet obucite udobnu majicu, ne morate uvijek zbog njega oblačiti seksi spavaćice. I, ne brinite previše o tome je li vam kosa uredno počešljana. Ne marite ako ste raščupane, pokažite i svoju divlju stranu.

I, zapamtite. Muškarci jako vole kada djevojke s njima uspostave kontakt očima. Ne stidite se i ne skrećite pogled.