Ljubav i veze
2

Savjeti za muškarce: Kako postati njen heroj (2)

Sarajevo-x.com
Biti u romantičnoj vezi ponekad je komplikovano. Živjeti zajedno čini se još komplikovanijim. Uz pomoć jednostavnih savjeta za vas muškarce od savjetnice časopisa Men's Health, olakšajte život sebi i svojoj voljenoj.
  1. Nikada nemojte izgovoriti frazu: “Znam da nisam Brad Pitt/Denzel Washington.“ Vi jeste NJEN tip. I kada mislite da se ponašate cool, to djeluje privlačno. Budite zahvalni jer žene moraju da izgledaju božanstveno da bi bile dobre.

  2. Kratki rukavi su za golf igrališta, sandale su samo za Isusa.

  3. Ako vas djevojka zamoli da joj se pridružite na vjenčanju ili porodičnom okupljanju, odgovorite u 24 sata. Ako smatrate da nećete moći prisustvovati, učinite svima uslugu i otkažite na vrijeme.

  4. Prestanite se oslanjati na “jesam u nevolji/nisam u nevolji“ obrazac. Samo zato što se ne deremo na vas, ne znači da niste u nevolji.

  5. Ako kasnite, nazovite.

  6. Perite zube često.

  1. Shvatite ako nastavite “zaboravljati“ da odrežete dlake u nosu, mi ćemo početi “zaboravljati“ da započnemo seks.

  2. Vi možda ne znate šta ona želi da joj kupite za rođendan, ali njeni prijatelji znaju. Pitajte ih.

  3. Kada smo zajedno, ponekad smo mi žene okupirane drugim stvarima poput zatvaranja prozora, puštanja novog cd-a, maženja mačke, te ove stvari odvuku naš pogled na drugu stranu. Možemo li predložiti da ove kratke trenutke izaberete za češanje testisa?

  4. Kupi metlu i koristi je. Dolaze u dvije opcije: suhoj (za dnevni boravak) i mokroj (za kupatilo i kuhinju). Operi suđe. Pokupi prljavu odjeću sa poda. Pometi. Vaša djevojka će pomisliti da ste odgovorna odrasla osoba.