Ljubav i veze
0

Savjeti za muškarce: Kako postati njen heroj (1)

Sarajevo-x.com
Savjetnica časopisa Men's Health sa vama dijeli nekoliko savjeta kako da osvojite svoju ljepšu polovicu. To su savjeti za muškarce od žena i načini da postanete i ostanete heroj u očima svoje djevojke ili žene.
  1. Možete ostaviti tegove i proteinske napitke. Vi možda želite da mi žene izgledamo savršeno, mi jednostavno samo želimo da vi niste predebeli.

  2. Zamijeni sve grozne majice veličine XXL sa nečim što ti stvarno pristaje.

  3. Nikada ne dozvoli nekome ko sluša prijenos nogometne utakmice na radiju da ti šiša kosu.

  4. Nabavi čaršave koji ne sadrže poliester i bijele su boje.

  5. Žene ne interesuje kakav i koji plan imaš. Bitno je da imaš plan.

  6. Svijeće. Svijeće su tako jeftine i efektivne.

  1. Kada odlučiš da mi pokloniš nešto, uz poklon uključi i čestitku. Dozvoljeno ti je potrošiti manje na poklon, ako napišeš nešto lijepo u poruci. Ne kupuj čestitku sa već napisnaom porukom.

  2. Kada žena dođe kući sa posla, željna je pažnje. Kada muškarci dođu kući, željni su pive i Homer Simpson odmora u kući (izležavanje na kauču). Kada dođeš kući, zagrli svoju ljepšu umornu polovicu, pogledaj je u oči i reci da si sretan što je vidiš. Ova gesta, popraćena sa mnogo iskrenih osjećaja, obezbijedit će vam mnogo slobodnog vremena na kauču.

  3. Kupite velike kante za smeće sa poklopcem za kupatilo i kuhinju. One skrivaju stvari za koje ne želimo da vi saznate.

  4. Napravite listu “Nepodnošljivo ponašanje kod žena“ i kada vidite da se dešava nešto sa liste, slobodno prigovorite. Dajte nam do znanja da nećete trpiti takve stvari i mi ćemo željeti da vas zadržimo.