Ljubav i veze
1

Savjeti: Kako izvesti ples u krilu?

Sarajevo-x.com
Ako stvarno želite da iznenadite svog ljubavnika, najbolji način je da mu mazno izvedete ples u krilu. Ples je erotičan i obično se izvodi dok partner sjedi. Web stranica Realsextips.com vam donosi savjete kako da izvedete ples u krilu na pravi način.

Ples u krilu je erotični ples koji se obično izvodi dok partner sjedi. Posmatrač se mora držati pravila da nema dodirivanja za vrijeme plesa. Vi treba da pokušate da zavedete svoga partnera svojim nastupom. Iako možda nećete plesati kao profesionalka, neke osnovne tehnike su lake za usvojiti.

[SLIKA]1[/SLIKA]Kako početi?

Stvorite atmosferu

Najvažnija stvar prilikom izvođenja plesa u krilu je to da se osjećate seksi i privlačno za vašeg voljenog. Ako se počnete kritizirati nećete moći prenijeti erotsku poruku svome partneru. Skinite odjeću i pogledajte se u ogledalo. Morate se diviti vlastitom tijelu. Zapamtite da vas vaš partner voli bez obzira na vaše manje nedostatke.

Obucite se da bi ste se svukli

Najvažnije je šta se nalazi ispod vaše odjeće. Obucite nešto posebno poput seksi čarapa, čipkastog donjeg rublja, ali najbitnije je da se osjećate ugodno. Preko toga možete obući nešto jednostavno poput majice ili pak nešto jednako seksi kao i vaše donje rublje.

Sredite okruženje

Upalite laganu relaksirajuću muziku. Sjednite svog partnera na stolicu i postavite se ispred njega. Počnite lagano njihati kukovima u ritmu muzike, lagano mu se približavajući.

Ples u krilu – korak po korak

Uživajte

Glavni plesni pokret je ocrtavanje osmica kukovima. Povremeno pređite rukama preko tijela, naročito preko grudi i bokova. Partner će uživati u načinu na koji vi uživate u sebi.

Svlačite se

Počnite skidanjem dijelova odjeće komad po komad. Radite to polako dok istovremeno nastavljate sa plesom. Gledajte ga ravno u oči, pustite ga da zamisli i iščekuje vaše seksi donje rublje koje se skriva ispod odjeće. Zaustavite se kada na vama ostane samo donji veš i čarape. Skrenite mu pažnju na vašu stražnjicu. Okrenite se i izbacite svoju stražnjicu, te radite krugove, njišite se i rukom prelazite preko stražnjice sa vremena na vrijeme.

Priđite mu bliže

Približite se partneru i stavite jedno stopalo između njegovih nogu, a drugo na stolicu. Ruke položite na naslon stolice i dopustite mu da pomiriše vaš parfem. Trljajte vaše tijelo o njegovo. I dalje važi pravilo i zabrane diranja.

Pričajte "prljavo“

Sjedite u njegovo krilo, licem okrenuti prema partneru. Možete ga škakljati kosom ili mu šapnuti nešto bezobrazno. Dražite ga govoreći šta ćete mu raditi slijedeće. Dok pričate možete nježno grickati njegove uši, lizati vrat, dodirivati njegove usne svojim grudima ili nježno masirati njegova prsa.

Potpuno se skinite

Odmaknite se od njega, te se okrenuti leđima potpuno svucite. Otkopčajte grudnjak i polako skinite jednu naramenicu, onda drugu i pustite da grudnjak padne na pod. Okrenite se i lezite na pod ispred njega, te skinite gaćice podižući noge tako da može da vidi vaše intimne dijelove.

Svucite ga

Sada možete skinuti njegovu odjeću. Sjedeći u njegovom krilu ili klečeći na koljenima između njegovih nogu, započnite ga svlačiti.