Pripreme za Valentinovo
0

Proizvođači smišljaju romantične ideje za prosidbu

Sarajevo-x.com
Kako se približava Dan zaljubljenih tako rastu i ponude na tržištu vezane za jedan od najkomercijalnijih praznika u Sjedinjenim Američkim Državama. Imajući u vidu da se deset posto američkih parova zaruči na taj dan proizvođači se pokušavaju dosjetiti najljepših ideja za prosidbu.

Tako naprimjer lanac restorana PizzaHut u svojoj ponudi ima i aranžman od 10.010 dolara u kojem dobijate limuzinu, prsten, cvijeće, ličnog snimatelja i naravno pizze.

Slastičarna Cupcakes Gourmet u Pennsylvaniji ima još skupocjeniji aramžman za prosidbe. Oni nude kolačić u koji je stavljen osmokaratni dijamantni prsten, a to zadovoljstvo košta 55.000 dolara.

Iz slastičarne objašnjavaju da su voljni da u svoje poznate kolačiće stave i prsten manje vrijednosti, ali onda gubite besplatni jestivi jastučić na kojem stoji kolač, prenosi agencija AP.

Međutim, mnoštvo je nesretnih slučajeva vezano za prstenje sakriveno u hrani, tako je Kaitlin Whipple progutala prsten koji je njen vjerenik sakrio u milkshake i nadao se da će prsten ostati na dnu jer je težak. Nije mogao znati da je ona baš toliko žedna i da će popiti sve uključujući i prsten.