Ljubav i veze
0

Plan za nezaboravan seksualni doživljaj

Sarajevo-x.com
Nova istraživanja o seksualnim željama žena pokazala su da je izbjegavanje ženskih erogenih zona i poigravanje s njima, jednako važno kao i stimuliranje istih za savršenu predigru koja će nju zasigurno odvesti do vrhunca. Saznajte kako izbalansirati mušku akciju za potpuno žensko zadovoljstvo.

Brzo uspostavite vezu Za savršen seksualni doživljaj žene važno je da muškarac brzo uspostavi vezu sa njom. "Ostavite neki dojam, bilo kakav dojam. Nemojte predugo taktizirati kako biste joj se svidjeli. Rizikujte i brzo pređite na stvar. Ili ćete imati sreće i otići ćete zajedno kući ili ćete doživjeti potpuni fijasko“, kaže Dan Ariely, profesor psihologije. Ukoliko želite provesti odličnu noć ispunjenu vrućim seksom, onda ni u kom slučaju nemojte pretjerivati sa pričom.

Pokažite joj pred svima koliko je volite Nemojte se u društvu svojih prijatelja pretvarati kako vam nije stalo do dame koja je s vama. Nemojte da vam bude nezgodno pokazati joj svoje osjećaje pred prijateljima. Ponašajte se prema njoj kao i uvijek i pokažite joj da se ponosite na činjenicu da je ona vaša djevojka. Znat će vam uzvratiti svojom fizičkom ljubavlju, a i njen seksualni doživljaj bit će jedinstven jer ste joj tim potezom pokazali koliko vam je stalo i ona će biti apsolutno rasterećena.

Prepoznajte njene skrivene talente Upoznajte osobu sa kojom svako večer ili svaki dan želite doživljavati nezaboravan seks. Shvatite ko je ona zapravo i šta sve može. Pokažite joj koliko cijenite njenu ličnost i sve njene sposobnosti i vaša duhovna bliskost pozitivno će se odraziti i na vašu fizičku ljubav.

Borite se za njenu naklonost – uvijek! Kada muškarac prestane da cijeni svoju partnericu, odnosno kada je počne shvatati "zdravo za gotovo“, tada prestane da funkcioniše i njihov seksualni život. Stoga je jako važno da se , ukoliko želite da vaše partnerice žude za seksom sa vama, ponašate prema njima sa mnogo poštovanja i cijenite svaku minutu provedenu zajedno. Ukoliko budete iskreni u takvom ponašanju, ona će to primijetiti i znati uživati u svemu što joj pružate.

Probudite njeno tijelo Istraživanja na Univerzitetu Texas pokazala su da se žene više uzbude ukoliko vizualno mogu pratiti predigru, odnosno gledati vas dok je dodirujete. Stoga koristite ogledalo prilikom predigre. Dozvolite joj da posmatra kako joj milujete grudi, noge, bedra… Nemojte odmah prelaziti na djelo. Izazivajte je svojim dodirima i kada imate osjećaj da je pravi trenutak za konkretnu akciju, onda to i učinite.