Ljubav i veze
0

Pet znakova da se veza bliži kraju

Sarajevo-x.com
Ukoliko ste u dužoj vezi, ponekad osjetite, a ponekad ne, kada se vezi bliži kraj. Međutim, eksperti sugerišu nekoliko sigurnih znakova da nije sve kako je bilo i da se možda bližite raskidu veze. Pred vama je pet znakova koji nagovještavaju kraj prema SelfMagazinu.com.

1. Nemate o čemu da pričate.

Ukoliko vam je dosadno i niste zainteresovani za njegovu ili njenu priču, onda je došlo vrijeme kada ste ravnodušni jedno prema drugom. Ukoliko osjetite da vaš partner ne ulaže više napora da stvari čini zanimljivim onda nešto nije uredu.

2. Vi ne marite za ljude koji su njemu bitni i obrnuto.

Ukoliko njemu nije stalo do vaših prijatelja ili porodice, velike su šanse da mu nije stalo ni do vas. Ovo važi i za obrnute slučajeve, jer kada volimo neku osobu, želimo se dopadati i njenoj okolini.

3. Neko od vas dvoje odjednom postaje opsjednuto poslom.

Drugim rječima, neko od vas dvoje je uvijek nedostupan i prezauzet za ono drugo. Ukoliko remetite ritam, koji ste vas dvoje uspostavili, radi posla, a pri toma niste dobili promaknuće, to znači da nešto nije uredu.

4. Družite se samo u velikim grupama.

Kada prestanete jedno drugo uveseljavati romaničnim večerama nasamo onda to znači da ste upali u kolotečinu ili da morate razmisliti zašto biste radije bili sa grupom ljudi, a ne sa svojim partnerom.

5. Ne podržavate jedno drugo.

Ukoliko jedno drugom stalno upućujete zajediljive komentare onda ste davno napustili ljubavnu zonu. U zdravoj vezi svako podržava svakoga, a u privatnosti se raspravljaju problemi.