Ljubav i veze
0

Pet tipova žena koje izluđuju muškarce

Sarajevo-x.com
Svi znamo kakve muškarce žene ne vole, ali ima i onih žena koje muškarce znaju potpuno izbaciti iz takta. Oni zasigurno ne vole djevojke koje mnogo gunđaju, ne brinu ni o čemu izuzev o svom izgledu ili djevojke koje psuju poput kočijaša.
  • Muškarci zasigurno ne vole djevojke koje neprestano govore negativno o drugim osobama ili ih omalovažavaju. Naravno da mi svi ponekad prigovaramo, komentarišemo ili žalimo se na nekoga, ali neprestano pričati o nekome ili bolje reći tračati ga je ipak malo previše. Muškarcima se uopšte ne sviđaju tračare!

  • Nikada pred muškarcem ne izgovarajte: "Ne mogu popiti pivo, to je 150 kalorija“ ili "Moram svaki dan vježbati, moram u teretanu“. Lijepo je da brinete o svom tijelu i zdravlju, no ne morate o tome neprestano razmišljati, pričati samo o tome, te zamarati druge time.

  • Možda baš i ne volite roditelje svog partnera, ali djevojke nikada nemojte ništa loše govoriti o njima pred dečkom. Ako nemate neku lijepu riječ o njima, onda ništa i ne govorite.

  • Ukoliko ste neprestano u poslu preko glave, uvijek na nekim sastancima, u svađi s nadređenim ili kolegama normalno da nemate ništa drugo o čemu biste radije razgovarali, ali ipak ne pretjerujte. Muškarac će vas saslušati, utješiti ili pružiti savjet, ali svakako će mu dosaditi ukoliko budete samo o svom poslu pričali.

  • Ne govorite dečku kako treba da se ponaša, oblači, koji parfem da koristi, koju majicu uz koje hlače da obuče ili slično. Nijedan muškarac ne želi da izlazi sa svojom majkom. Ukoliko baš morate nešto da mu sugerišete učinite to diskretno.