Ljubav i veze
0

Otkrijte šta uzbuđuje, a šta živcira muškarce

Sarajevo-x.com
Muškarci imaju popriličan popis stvari koje ne vole kod žena. Neke od tih stvari su ženama poznate, dok su druge pravo iznenađenje. Otkrijte šta ih pali, a šta živcira.

Iako djevojke ulažu puno vremena i novca u besprijekornu šminku, muškarci, vjerovali ili ne, uopće ne primjećuju tu "savršenu" liniju na očima, novu boju rumenila na licu. Stoga, opustite se. Osim što ćete uštedjeti novac, nenašminaknim licem ćete dodatno uzbuditi svog muškarca.

Žene se često unervoze kada im se grudnjak ne slaže sa gaćicama. No, muškarci vole spontanost i činjenica da je žena na sastanak došla "nespremna" će dodatno podgrijati strasti.

Mislili ste da muškarce uzbuđuje samo fizički kontakt, ali u krivu ste. Duhovitost i blistav osmijeh će ga baciti na koljena. Nemojte se buniti ni ako se on našali na vaš račun. To će samo pokazati vašu samouvjerenost, koja će ga dodatno uzbuditi.

Skromnosti i sramežljivosti u muško-žemskim odnosima nema mjesta. Otvoreno pokažite svoju inteligenciju, samopouzdanje, emocionalnu zrelost i seksualnu otvorenost i imat ćete muškarca kojeg poželite.

Iako žene misle da u prisustvu partnera uvijeka moraju biti dotjerane i imati savršenu frizuru, istraživanja su pokazala da se muškarci ugodnije osjećaju u društvu žene koja se zna opustiti i izaći u ležernijoj odjeći, a raščupana kosa će mu zasigurno podići pritisak.

I za kraj, muškarca uvijek gledajte u oči i otvoreno flertujte. Nemojte se sramiti!