Prijavite se
0

Osvojite vjenčanje i medeni mjesec na atraktivnoj lokaciji

Sarajevo-x.com
Centar Skenderija, organizator Dana vjenčanja u Sarajevu, koji će se održati 9. i 10. aprila 2011, budućim mladencima nudi posebnu priliku da izgovore sudbonosno da pred matičarem u Domu mladih te otputuju na atraktivnu lokaciju i tamo provedu petodnevni medeni mjesec, a bit će im obezbjeđeni i oprema i poklon paketi kozmetičkih brendova i ostalih izlagača i partnera ove manifestacije.

Parovi koji su spremni da stupe u brak 9. aprila (subota), trebaju nam se javiti na e-mail [email protected], ostaviti svoje lične podatke i kontakt, s naznakom "Za vjenčanje", a oni koji uđu u uži izbor bit će pozvani na razgovor.

Nagradna igra je otvorena do 7. marta u 12 sati.

Dani vjenčanja imaju jedan jasan cilj: pružanje što više informacija o vjenčanjima budućim mladencima kako bi im u potpunosti olakšali pripreme. Istovremeno, ova manifestacija je odlično mjesto susreta, saradnje i sklapanje dobrih poslova. Manifestacija je izložbenog i prodajnog karaktera, a objedinjuje ponude vjenčanica, svečanih haljina, muških odijela, salona obuće, donjeg rublja, nakita, salona ljepote, frizerskih salona, kozmetičkih kuća, parfemerija, opreme i dodataka za vjenčanje (pozivnice, zahvalnice, dekorativni materijali...), agencija za organizaciju vjenčanja, agencija za dekoraciju prostora (ukrasi, baloni, svjetlosni efekti i sl.), veleprodaje pozamanterije i metraže, cvjećara, restorana, hotela, cateringa, slastičarni, zabava, foto i video usluga, banki i osiguravajućih kuća, limuzina i autosalona, turističkih agencija i darivanja.

Organizator izlagačima obezbjeđuje izložbeni prostor, mogućnost učešća na modnoj reviji, publikovanje učesnika u katalogu "II WD -Dani vjenčanja 2011", emitovanje promotivnih poruka u dvorani za vrijeme eventa u Domu mladih i reklamiranje na oficijelnom web-siteu sajma www.skenderija.ba

"WD night" obuhvata večer izlagača i sponzorisani progam sajma (modne revije i performansi), kao i nagradne igre za posjetioce.

Ulaz na sajam besplatan.