Mali savjeti
1

Održite vezu, poklonite partnerici cvijet i šapnite čarobne riječi

Sarajevo-x.com
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
Ukoliko ste u ljubavnoj vezi, pogotovo dužoj, morate se truditi da ne dođe do zasićenja. Naravno, nije to tako teško kao što vam se možda čini. Ponekad je samo kompliment dovoljan da usrećite partnera. Nudimo vam nekoliko savjeta koji će sigurno pridonijeti jačanju vaše ljubavne romanse.

Svi vole slušati lijepe stvari o sebi, a žene naročito vole komplimente. Nemojte pretjerivati s laskanjem, ali uvijek iskreno pohvalite izgled vaše partnerice, njenu novu frizuru ili joj recite da je dobra u onome što upravo čini.

Naravno, nemojte zaboraviti vašoj partnerici često spomenuti koliko vam znači. Mnogi muškarci, nakon izvjesnog vremena, prestanu djevojkama ili suprugama govoriti one slatke riječi, ali nemojte dozvoliti da se to i vama dogodi.

Razmislite i o tome kada ste posljednji put iznenadili svoju partnericu? Naravno, ne morate je voditi na večeru u neki skupi restoran, niti kupovati vrijedne poklone. Uberite joj cvijet, podignite u videoteci njen omiljeni film ili je odvedite na izlet.

Također, nemojte se ustručavati da ponudite pomoć partnerici. Pomozite joj u kućanskim poslovima, ponudite joj pomoć oko projekta na kojem radi i budite joj podrška.