Ljubav i veze
0

Odjeća, osvjetljenje i govor tijela za strastveniji seks

Sarajevo-x.com
Svako od nas može biti vješt ljubavnik u srcu i mislima, ali veoma često se dogodi da raspoloženje i uzbuđenost jednog od partnera splasne prije vremena. Srećom, uz nekoliko dobrih trikova je moguće izbjeći ove neželjene situacije.

Što ste bolje obučeni, to je vašoj partnerici draže i lakše da vas skine. Kako bi bili alfa muškarac u krevetu, oblačite se tako. Razmišljajte o tome. Ukoliko žena mora birati između skladno obučenog muškarca i onog koji nosi običnu majicu i široke farmerke, sami pretpostavite kojeg će odabrati.

Postoji jednostavan razlog kada fotografi kažu: "Izgledaš lijepo pod pravim svjetlom". Pogrešno osvjetljenje vas može učiniti manje privlačnim. Bijele neonske sijalice koje štede električnu energiju su odlične za osvjetljenje. Nekada upotrijebite i žuto svjetlo. Ukoliko ih stavite u lampe, sjena će ublažiti njihov sjaj, a takvo svjetlo neće otkriti neke, ne tako lijepe dijelove vašeg tijela.

Govor tijela je jako bitan. Lijen, preopušten i nezainteresovan partner je i nepoželjan partner. Ispravite se, povucite ramena prema nazad i krećite se samouvjereno. Ukoliko se ne ispravite, još više ćete istaći višak kilograma. Uspravan položaj će ih kamuflirati. Učinite uslugu sebi i kompenzirajte fizičke nedostatke sa ispravnim držanjem tijela.

Istraživanje je pokazalo da muški znoj uzbuđuje žene. Iako neki ne žele priznati, saznanja ovog istraživanja nisu istinita tokom seksualnih odnosa. Prije nego se odlučite biti intimni sa svojim partnerom, istuširajte se. Miris šampona i gelova za tuširanje je definitivno ugodniji od tjelesnih mirisa.

Veliku ulogu u seksualnom životu ima i donje rublje. Dobro je znati šta vaš partner ili partnerica voli, različite bokserice, odnosno čipkaste, mrežaste ili tanga gaćice.

Vodite računa o svom izgledu. Neke žene vole maljave muškarce, ali ništa ne može opravdati "amazonsku prašumu" na vašem tijelu. Kupite trimer i pobrinite se da se ne postidite kada skinete. Što se tiče brade, obrijte se potpuno ili održavajte vrlo kratku bradu i redovno se šišajte. Žene ionako vole da, za razliku do muškaraca, u "akciju" krenu sa vrha ka dnu, pišu indijski stručnjaci u listu "Mumbai Mirror".