Prodaje nevinost na aukciji
0

Odbila ponudu od 2,3 miliona eura jer je dečko htio vezu

Sarajevo-x.com
Čistačica koja prodaje svoju nevinost na aukciji odbila je ponudu od 2,3 miliona eura, jer je muškarac koji je dao ponudu želio vezu nakon seksa, prenosi britanski Sun.

Evelyn Duenas (28) prodaje svoju nevinost kako bi mogla platiti liječničku brigu za svoju bolesnu mamu.

Evelyn, porijeklom iz Ekvadora, danas živi u Španiji i nada se da će od online prodaje uspjeti zaraditi minimalno 15.000 eura.

Pobjednik će provesti jednu noć sa brinetom, ali su ljubljenje i maženje zabranjeni.

Ona je odbila ponudu od 2,3 miliona eura, jer je shvatila da bogati ponuđač želi dugu vezu.

Evelyn koja prikuplja novac za njegu majke koja boluje od Alzhajmerove bolesti, kaže da je ne zanima šta ljudi misle o ovome i da smatra da ne čini nikakav grijeh.

Evelyn se prije sedam godina preselila u Španiju, a svoju nevinost prodaje na stranici koja se bavi uglavnom prodajom kućnih ljubimaca i polovnih mobitela.

Svojoj je majci rekla za plan prodaje nevinosti kako bi spriječila ljude da šire glasine.

Sretni kupac njene nevinosti moraće se pridržavati liste strogih pravila. Moraće donijeti potvrdu o tome da nije bolestan i moraće koristiti kondom.

"Nema ljubljena i maženja i sve će trajati samo jednu noć", poručila je Evelyn potencijalnim partnerima.

Ona će birati hotel i sa sobom će povesti bliskog prijatelja kako bi bila osigurana.

Evelyn koja je već pribavila liječničku potvrdu da je nevina novac će poslati u Ekvador kako bi obezbijedila specijalnu njegu za svoju majku. Višak novca iskoristiće za finansiranje studija medicine.

"To je velika žrtva, ali ja to radim zbog svoje mama. Znam da neće riješiti sve probleme, ali se nadam da će mi donijeti barem određenu finansijsku stabilnost", dodala je Evelyn.

U ovaj slučaj su se uključile i ekvadorske vlasti koje žele da se aukcija obustavi. Obećali su pomoć njenoj majci, ako odluči prestati prodavati nevinost. Tražili su i sastanak sa Evelyn kako bi zajedno razmotrili situaciju.