Ljubav i veze
0

Neobična mjesta za odličan seks

Sarajevo-x.com
Da ljudi nisu bili veliki istraživači i da nisu imali stalnu želju za otkrivanjem nečeg novog, mi nikada ne bismo pronašli Ameriku. Stoga se postavlja logično pitanje: Zašto ne bismo bili inovativniji i kada je naš seksualni život u pitanju? Postoji nekoliko mjesta na kojima također možete voditi ljubav.

Veš mašina Možda ste vi već probali vibracije veš mašine tokom seksualnog čina pa vam ona ne predstavlja ništa novo, ali za sve one koji se nisu voljeli na mašini za pranje veša, neka se okušaju dok njihova mašina radi nešto korisno. To je savršen način da se spoji ugodno s korisnim, a vibracije koje rad mašine proizvodi, pospješit će i intenzivirati vaš seksualni doživljaj.

U kabinama za presvlačenje Zamislite situaciju: Draga vas je opet natjerala da idete sa njom u shopping. Vama je naravno užasno mrsko, ali odlučili ste udovoljiti joj. Ponijela je brdo stvari u kabinu kako bi ih probala, a vi treba da odlučite šta joj najbolje stoji. Umjesto da je posmatrate dok svakih pet minuta izlazi odjevena u nešto novo, iznenadite je u kabini i priuštite si nezaboravan seksualni doživljaj.

Na uštogljenim, konvencionalnim zabavama Morali ste žrtvovati još jedno večer jer vas je šef natjerao da prisustvujete uštogljenoj zabavi, prijemu koji posjećuju vaši poslovni partneri, a prosjek godina u balskoj sali je 50. Povedite svoju dragu/dragog i posjetite toalet. Osjećaj da radite nešto zabranjeno na mjestu na kojemu to, prema svim moralnim i poslovnim kodeksima ne biste smjeli, dodatno će pojačati vašu požudu, a seks bi mogao biti jedan od boljih u vašem životu.

U prijateljevoj garaži Pozvani ste na zabavu kod svog prijatelja. Atmosfera je sasvim uredu, ali u očima svoga partnera/partnerica vidite da bi noć mogla biti još bolja. Iskradite se pod izgovorom da idete po pivo i volite se u garaži ili u dvorištu kuće vašeg prijatelja dok su svi vaši poznanici u kući. Vjerujte, niko neće primijetiti da vas nije bilo tih spektakularnih 20 minuta.