Ljubav i veze
0

Navike koje žene vole

Sarajevo-x.com
Navike koje žene najviše vole podrazumijevaju ponašanje u kojem se vodi računa o njihovim osjećajima. Ako možete biti muškarac koji će postići da se vaša voljena osjeća važno, posebno i voljeno, onda ćete je osvojiti na duge staze. AskMen.com savjetuje kako to postići.

Primanje komplimenata

Žene najviše vole kada ih cijenite. Bilo da je diva puna sebe ili stidljiva dobrica, žena želi da zna da su njene vrijednosti i sposobnosti prepoznate. Ako učinite da se osjeća posebno, budite sigurni da ste odlično počeli. Ali, najvažnije je da vaši komplimenti moraju zvučati iskreno. Ako joj kažete da izgleda fantastično u toj odjeći, tek nakon što vam se požali da izgleda debelo, radi se o usiljenom komplimentu.

Zato je najbolje da vaš kompliment zvuči iskreno, tako što ćete je uhvatiti nespremnu i reći "Prelijepa si." ili "Obožavam kako kuhaš.", bit će oduševljena.

Primanje telefonskih poziva

Možete je nazvati samo da kratko čujete njen glas, da je obavijestite o promjeni nekog plana ili da ćete kasniti na sastanak. Poenta je da se potrudite i uzmete telefon u ruke. Telefonski pozivi su važni za održavanje ljubavne veze i jedna su od najdražih navika ženske populacije. Ovdje nije riječ o višesatnim intimnim razgovorima, već o kratkim telefonskim pozivima koji će zadovoljiti vašu dragu. Žene su obično vrlo komunikativne osobe, i vole da su u toku svih dešavanja.

Biti prioritet

Uvijek morate birati između mirne večere sa voljenom osobom ili druženja sa prijateljima, što je veoma teško. Vjerovali ili ne, žene obožavaju ovakve situacije, jer kada znaju da patite za druženjem sa prijateljima, više cijene što ste ipak izabrali njih. Kada odustanete od svih drugih planova kako biste vidjeli njeno ljupko lice, vaša draga će se osjećati posebno i važno.

Kada je riječ o ovoj navici, morate zaista svojom voljom dragu postaviti na prvo mjesto i posvetiti joj svu svoju pažnju, dok ste zajedno. Uživajte!

Posvećivanje pažnje

Iako osjetljiv i posvećen muškarac zna biti izuzetno dosadan, žena obožava kada je pažljivo, i sa zanimanjem, slušate dok govori. Vještina slušanja je veoma bitna za bliže upoznavanje. Slušajte, postavljajte pitanja i dobro zapamtite šta je rekla.

Također je poželjno da primijetite njenu novu frizuru, ili kada je uznemirena i iznervirana. Posvećivanje pažnje podrazumijeva da vas zanima šta se dešava sa vašom dragom.

Nakon određenog vremena svaka žena misli da je u potpunosti upoznala svog dečka ili supruga, jer većina muškaraca rijetko mijenja svoje ponašanje. Dakle, kada je iznenadite sa neočekivanim poklonom ili zanimljivim izlaskom, osjećat će se kao prava sretnica, jer je pronašla veoma posebnu ljubav. Žene se vrlo lako mogu iznenaditi i sitnicama, popu spontanog telefonskog poziva.