Ljubav i veze
137

Najemotivnije vjenčanje: Mladoženja se rasplakao kada je ugledao buduću suprugu

Klix.ba
Dan vjenčanja je uvijek vrlo emotivan za par, ali i porodicu i prijatelje koji ih "ispraćaju" u novu etapu života. Mladoženja Gabriel Deku nije ni sluti da će doživjeti takav "udar" emocija kada je ugledao svoju buduću suprugu Annabellu kako se kreće prema oltaru.

Predivna ceremonija održana je u crkvi St. Marin In The Fields na Trafalgar trgu u Londonu. Kamere su snimile ovaj glamurozni trenutak pun emocija. Kada je ugledao Gabriel je počeo nezaustavljivo jecati i plakati, a za njim su zaplakali i svjedoci vjenčanja, djeveruše i rodbina.

Kum Tolu Ige bodrio ga je i govorio mu da se smiri jer to njihov trenutak.

"Gledaš u nju čovječe, gledaš u nju sada. Vidi je. Ispravi se i gledaj svoju suprugu", rekao mu je držeći ga za ramena.

Annabellu je do oltara vodila njena majka Damaris koja se suzdržavala da ne zaplače.

"Do vjenčanja sam bio uredu i kladio sam se sa svojom majkom da neću plakati. Ali kada sam je vidio, osjetio sam zahvalnost time što imam, znajući da sam u takvoj vezi gdje me voli bezuvjetno preplavilo me emocijama. Izgledala je prelijepo", rekao je Gabriel za MailOnline.

Vjenčanje je snimao režiser za vjenčanja John De Rienzo koji je kazao kako je to bilo jedan od najemotivnijih ulazak mladenke koje je ikada snimio.

"Vjenčanje Gabriela i Annabelle je bilo spektakularno od početka do kraja i bili smo ponosni što smo dio njihovog specijalnog dana", rekao je De Rienzo.