Ljubav i veze
0

Muški svijet: Šta vaše seksualne fantazije govore o vama?

Sarajevo-x.com
Ponekad uobičajeni seks jednostavno nije dovoljan. Svi smo imali fantazije o perverznom vođenju ljubavi, ali šta nam te fantazije govore o nama samima? Magazin CoEd vam predstavlja nekoliko uobičajenih fantazija, te koje je njihovo skriveno značenje.

Razmišljate o zgodnoj curi sa predavanja dok masturbirate

Šta znači: Zgodnu djevojku sa predavanja viđate svaki dan, ona dobro izgleda i sasvim je normalno da fantazirate o njoj.

Grupni seks

Šta znači: a) Imate urođeni strah od odbijanja, samo u zemlji fantazije možete imati toliko partnera; b) U stvarnosti ne možete da zadovoljite svoj seksualni apetit; c) čeznete za kreativnošću i podsticajem

Seks sa bivšom curom

Šta znači: Vi ste jedan od 15 muškaraca (istraživanje je uključilo 100 muškaraca) koji misle o svojoj bivšoj za vrijeme seksa sa nekim drugim. Nemojte podleći kušnji da se vratite staroj ljubavi iako je možete zamisliti golu. Raskinuli ste iz određenog razloga.

Seks u javnosti

Šta znači: Dokazana je činjenica da egzibicionisti imaju nisko samopoštovanje. Ako fantazirate o seksu na plaži ili u noćnom klubu, velike su šanse da ste stidljiva osoba koja možda ima težak slučaj treme.

Vezanje

Šta znači:13 % muškaraca želi da bude vezano i uništeno od strane lijepe djevojke. Ako vas u fantaziji djevojka gura prema dole, ugnjetava i iskorištava, to znači da ste čovjek željan moći koji tajno želi da bude podanik.