Ljubav i veze
0

Muškarci smatraju da su žene najseksiplinije u pidžami

Klix.ba
Zaboravite na seksi donji veš u kojem ćete spavati. Novo istraživanje pokazalo je da su muškarcima žene najseksipilnije u pidžamama.

Pripadnici jačeg spola smatraju da su žene seksipilnije u pidžami nego u prozirnom vešu ili bez odjeće, rezultati su ankete.

Žene, s druge strane, najviše vole gledati svog muškarca u boksericama ili donjem vešu, a najmanje im se sviđa kako izgledaju u fudbalskim dresovima.

Blizu 37 posto muškaraca je izjavilo kako voli vidjeti svoju ženu u pidžami i da mu je to najseskipilnije, a 55 posto kazalo je da im je to simpatično, dok 21 posto smatra da je kroj same pidžame atraktivan na ženi.

Na drugom mjestu je seksi donji veš, dok je na trećem spavačica. Oko 22 posto je izjavilo kako im nema ništa seksipilnije nego vidjeti ženu u svojoj odjeći, bilo da je riječ o muškoj pidžami ili majici.

Samo 16 posto muškaraca izjavilo je da voli kada žena u krevetu nema ništa na sebi. U ispitivanju je učestvovalo 1.912 muškaraca i žena starijih od 18 godina.

"Udobnost je ta koja bi trebala odrediti šta ćete nositi u krevetu jer ono što oblačite može utjecati na vaš san. U svemu je ključna temperatura i dobar kvalitet pidžame ili majice", rekao je Jed MacEwan, direktor Ergoflexa koji je radio istraživanje.