Ljubav i veze
29

"Muškarci od mene traže ono što im njihove žene više ne pružaju"

Klix.ba
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Rylee (26) sebe opisuje kao "Sugar Baby" (slatkicu), koja izlazi sa starijim, bogatim muškarcima koji je obasipaju skupim poklonima poput auta, luksuznih putovanja, shopping ekskurzija i hiljadama dolara u kešu.

"Uvijek kažem – novac prije romantike", kaže ova djevojka, te dodaje kako sa tim muškarcima, od kojih je većina oženjena, nema seks.

"Nemamo seks, nema potrebe za tim", kaže Rylee, no priznaje kako voli muškarce koji imaju fetiš na stopala i spremna im je za novac priuštiti to zadovoljstvo.

I iako je zovu kur*om i kritikuju da uništava brakove, ona ne osjeća potrebu da se pravda zbog svog životnog stila. U gostovanju kod američkog psihologa dr. Philla, Rylee objašnjava razloge zbog kojih radi to što radi i zbog čega to oženjeni muškarci toliko uživaju u njenom društvu.

"Muškarci od mene traže ono što im njihove žene više ne pružaju. Kad su toliko dugo u braku, izgube tu nježnost i sitne znake pažnje, poput držanja za ruke, slušanje, razgovor o različitim stvarima", kaže ova djevojka, te ističe kako se osjeća kao neka vrsta terapeuta.

"Ako se vaša supruga udeblja, prestane se šminkati i počne nositi samo trenerke, izgubit ćete interes za nju, ali ćete opet imati tu ljubav. Neki ljudi ne žele počinjati iznova. I tu ja dolazim na scenu. Osjećam da pomažem muškarcima jer se nakon druženja sa mnom sretni vraćaju svojim suprugama", pojašnjava "slatkica".

Njena majka je u potpunosti podržava, te je ponosna na svoju kćerku i ono što radi.