Ljubav i veze
4

Majka traži oca svoje kćerke: Ne sjećam mu se imena, a ni izgleda

Klix.ba
Žena iz Njemačke krenula je u potragu za britanskim vojnikom s kojim je ostala trudna 2010. godine, a kojem se ne sjeća ni imena niti izgleda.

Kako piše The Sun, Sarah Hahnel imala je u alkoholiziranom stanju avanturu s vojnikom dok je bila u Velikoj Britaniji zbog čega se sada ne sjeća ko je otac njenog djeteta.

Mladića je upoznala u decembru 2010. godine i zajedno su proveli samo nekoliko sati da bi devet mjeseci poslije djevojka rodila kćerku Lily. Sarah koja trenutno živi u Berlinu kazala je novinarima da se sjeća kako je vojnik imao plavu kosu i da je izgledao vrlo mlado.

"Srela sam ga kada sam išla iz kampusa u Essexu u svoj stan u centru grada. Stajao je ispred kluba s prijateljem i počeo je flertovati sa mnom. Nakon toga smo otišli u moj stan i bili zajedno nekoliko sati. Otišao je na posao i nismo razmijenili brojeve telefona", kazala je ona.

Objasnila je i da je već kontaktirala nekoliko vojnika preko Facebooka i tražila da joj pomognu u pronalasku mladića, ali da je taj pokušaj bio bezuspješan.

"Želim da Lily zna ko joj je otac. Želim i da roditelji mladića znaju da imaju unuku, a važno mi je da znam njegove porodične bolesti", rekla je Sarah.