Ljubav i veze
0

Kako je uzbuditi

Sarajevo-x.com
Muškarci se stalno pitaju kako mogu zadovoljiti ženu, a činjenica je da zadovoljavanje žene zaista nije tako komplicirano, kao što se možda čini. Sa malo vještine i kreativnosti vrlo jednostavno i brzo možete zadovoljiti ženu. Slijedi nekoliko savjeta kako uspješno uzbuditi ženu.

Lijepo se odjenite

Lijepo se odjenite, jer žene cijene muškarce koji odijevanju posvećuju posebnu pažnju. U svijetu u kojem je odjeća jedan od najvećih prioriteta, i vi se morate dobro potruditi i svojim stilom odijevanja impresionirati voljenu osobu. Vaš sexy izgled učinit će da se i ona osjeća sexy, te ćete je sigurno uzbuditi.

Potaknite ugodan i zanmiljiv razgovor

Neke žene smatraju da je ugodan i zanimljiv razgovor bolji od seksa. Uzbuđivanje uma žene odličan je način uzbuđivanja njenog cijelog tijela, zato razgovarajte o svemu, a ne samo o sportu, autmobilima ili poslu.

Nahranite je

Ako ste izašli na večeru ili uživate kod kuće ništa ne može biti uzbudljivije i senzualnije od hranjenja. Dakle, hranite je svojim priborom za jelo ili prstima. Ako večerate kod kuće obavezno je hranite prstima, jer kad vas pritom bude polizala prste, sigurno neće biti jedina koja će se uzbuditi.

Dirajte je po neuobičajenim mjestima

Muškarci tokom predigre i seksa uvijek napadaju tri glavne zone. Preporučljivo je, da je, umjesto po uobičajenim mjestima, dirate po drugim dijelovima tijela koji su jednako osjetljivi, ali inače vrlo zanemareni. Mazite je po nogama, koljenima, stopalima, unutrašnjoj strani bedara i laktova.

Posvetite joj pažnju i nakon seksa

Obavezno joj posvetite posebnu pažnju i nakon seksa. Prva četiri koraka će vam možda pomoći da je odvedete u krevet, ali ako je mazite i nakon seksa, sigurno očekujte i "drugu rundu".