Ljubav i veze
29

Kako izabrati pravi poklon za voljenu osobu na Valentinovo

Klix.ba
Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba
Amerikanci potroše blizu 150 dolara na Dan zaljubljenih, no uvijek imaju problem s izborom poklona. Fox 31 donosi savjete kako da izabrete pravi poklon za Valentinovo.

"Novopečeni parovi" Klasični savršeni poklon za Valentinovo je cvijeće koje pokazuje da vam je stalo do vaše nove veze. Cvijeće je prilagodljiv poklon - možete ga kupiti mnogo ili malo.

Također, možete kupiti nešto što je povezano s omiljenim pićem ili hranom vašeg partnera. Npr. ako je ljubitelj viskija, kupit mu/joj kamenje za viski ili kalupe za led.

Parovi "s dugim stažom" Ukoliko se zabavljate već duže vrijeme, najbolji poklon je onaj koji podržava hobi ili strast vašeg partnera. To su pokloni poput visokokvalitetne jakne, trake za fitness ili ruksak za planinare.

Ukoliko ste više romantična duša, možete s partnerom otići na masažu ili cijeli spa program. Zajedno ćete se opustiti i uživati.

Za "buduće" parove Svi kažu da put do srca vodi kroz stomak, tako da je i hrana kao poklon jedna od opcija. S čokoladom nikada nećete promašiti, a postoje specijalizirane prodavnice koje prave čokoladice u raznim oblicima.

Također, možete pitati tu osobu da večera s vama ili joj pokloniti kupon za neku aktivnost u dvoje. Ukoliko su emocije obostrane, vi ćete sigurno biti ta osoba koju će povesti.