Jezik tijela
0

Dešifrujte karakter svog partnera pomoću tetovaža

Sarajevo-x.com
Ekspert za čitanje jezika tijela Judi James u svojoj novoj knjizi "The You Code" otkriva kako pomoću tetovaža možete proučiti karakter vašeg partnera ili partnerice. Oslikavanje tijela može nam pomoći da ocijenimo potencijalnog partnera, navodi se u Daily Mailu.

Kako čitati njegovo tijelo?

1. Tetovaža bivše ljubavi

Ukoliko na svom partneru otkrijete ime neke bivše ljubavi, to znači da je zaljubljive prirode. Međutim, nikako da nauči iz svojih grešaka. On je uvijek optimista i vjeruje da je svaka žena koja uđe u njegov život ona prava.

2. Mala i tradicionalna tetovaža

Ovakvi muškarci vas mogu iznenaditi nekim fantastičnim potezima u krevetu. Kod njih većinom važi parola "što vidite, to i dobijete". Ukoliko nađete muškarca s nekom tradicionalnom tetovažom, vrlo je vjerovatno da ste dobili odanog tipa.

3. Mistične tetovaže

Kao prvo, takvi muškarci žude za pažnjom. Oni sebe također sebe ne smatraju površnim i vole reći da su neshvaćeni. Misteriozni simboli na tijelu sugerišu da želi da bude ozbiljno shvaćen.

4. Ime djeteta

Ukoliko na njemu otkrijete ime njegovog djeteta, ne brinite zbog toga. Ovo bi mogao da bude muškarac koji vezu shvata ozbiljno, veoma je osjetljiv i voli se emotivno vezati.

5. Luckaste tetovaže

Neka luckasta tetovaža može da bude znak da je muškarac prilično odgovoran u shvatanju života. On će, kao takav, svoju partnericu vjerovatno iznenaditi neobičnim smislom za humor.

6. Sportske tetovaže

Klupski trofeji kao tetovaže na muškom tijelu odraz su odanog muškarca. On je vjerovatno neki staromodni tip, koji će biti tu s vama do kad god bude trebalo. Sigurno ima i visoku poziciju u društvu.

7. Šale kao tetovaže

Ovo je nešto slično onom kad muškarac nosi smiješnu kravatu. Kao takav, on pokušava da pokaže svoj smisao za humor, ali mu ne ide baš najbolje. Ovakav dečko bi ipak mogao da bude dobar materijal za potencijalnu vezu.

8. Tetovaže životinja

Ovakvim tetovažama muškarac želi da kaže da možda i ne izgleda nešto posebno, ali je jak i moćan. Vjerovatno želi da bude divlji u spavaćoj sobi, što će vam i pokazati ako mu date priliku.

9. Tetovaže poznatih ličnosti

Muškarci sa ovakvim tetovažama obično se poistovjećuju s omiljenim superherojem. Velika je vjerovatnoća da ćete dobiti malo dječaka s velim egom u vezi.

Kako čitati njeno tijelo?

1. Tetovaže po cijelom tijelu

Neke žene tetoviraju tijelo bez nekog posebnog reda ili značenja. Ovakve partnerice su obično spontane i mijenjaju svoje mišljenje "kako vjetar puhne". Međutim, takve žene su maštovite i kreativne u krevetu.

2. Moto kao tetovaža

Ovakve tetovaže obično krase tijela žena koje pokušavaju da pronađu smisao svog života. Ona može biti nesigurna u ono što želi od veze s muškarcem. Uvijek je u potrazi za savršenom ljubavlju, što je ne čini savršenom partnericom.

3. Dragocjene tetovaže

Djevojka sa malom tetovažom srca ili cvijeta želi da sebe prikaže kao velikog buntovnika. Međutim, realnost je malo drugačija. Ona je nerijetko perfekcionista koji očajnički traži pažnju.

4. Tetovaža kao seksualni signal

Kad žena uradi tetovažu na nekom intimnom dijelu tijela, mnogo je privlačnija muškarcu. Ona pokazuje veliko sampouzdanje, ali s njom treba biti pažljiv.

5. Ime bivšeg dečka kao tetovaža

Ona pokazuje da je smrtno zaljubljena, sve dok neki novi muškarac ne dođe u njen život. Treba se zapitati zašto mora dokazivati ljubav nekome tako što će ukrasiti tijelo njegovim imenom.