Savjeti muškarcima
0

Deset grešaka koje treba izbjeći u krevetu

Sarajevo-x.com
U trenutku kada stupate u seksualni odnos sa ženom, zadnja stvar koju želite je da pokvarite trenutak strasti. Mnogi muškarci nisu svjesni grešaka koje naprave u krevetu. Kako bi postali bolji ljubavnik, magazin "Askmen" vam donosi nekoliko savjeta i ukazuje na neke greške koje nikada ne bi trebali napraviti.

Nedostatak poljubaca

Vjerovali ili ne, mnogi muškarci ne ljube svoje partnerice tokom seksa. To je jedna od najvećih grešaka koje je moguće napraviti za vrijeme seksualnog odnosa. Muškarci to nekada ne rade jer položaj to ne dozvoljava, ali se svakako trebaju truditi da nađu način za poklanjanje poljubaca.

"Grickanje" u pogrešno vrijeme

Neke žene vole umjereno agresivne muškarce, ali ukoliko "gricnete" neki dio njenog tijela prije nego je ona spremna na to, napravit ćete grešku. Ženu je potrebno dovesti u stanje uzbuđenosti, nakon čega će joj prijati "ugrizi strasti" na njenom vratu, ramenu i drugim dijelovima tijela.

Ignorisanje svega osim grudi i vagine

Grudi i vagina najviše privlače muškarce, te im oni tokom seksa poklanjaju najviše pažnje. No, to nisu jedini dijelovi tijela putem kojih žena doživljava zadovoljstvo. Poljubite i milujte njena ramena, vrat, koljena, bedra, leđa i stomak. Posvetite se cijelom tijelu svoje partnerice.

Budite nježni

Kada vodite ljubav sa svojom partnericom, morate biti nježni i paziti da joj ne stvarate nelagodu težinom svog tijela.

Prerana ejakulacija

Pokušajte kontrolisati ejakulaciju. Ukoliko se to dogodi prerano, nećete zadovoljiti svoju partnericu. Ukoliko se ne možete kontrolisati, poklonite joj barem dužu predigru.

Upozorite partnericu na ejakulaciju

Zbog niza neugodnih situacija koje se mogu dogoditi, najbolje je da partnerici date do znanja da ćete ubrzo ejakulirati.

Tretiranje seksa poput porno filma

Iako neki parovi vole "prljav" seks, najbolje je da partneri razgovaraju o onome što im se sviđa, a šta ne. Ukoliko budete grubi ili uradite nešto se neće svidjeti partnerici, vaši intimni trenutci neće završiti na obostrano zadovoljstvo.

Nemojte biti tihi i šutljivi

Svaki muškarac želi vidjeti ali i čuti da njegova partnerica uživa u seksu. Zato i muškarci trebaju isto pokazati ženama. Riječima joj dajte do znanja da uživate kako bi je ohrabrili.

Budite odmjereni i pažljivi

Muškarac tokom seksa mora biti odmjeren i izuzetno pažljiv. Seks nije utrka sprintera. Ne treba biti prebrz, a li ni prespor. Uspjeh leži u kombinaciji brzih i laganih pokreta.

Učinite seks interesantnim

Na vama je da eksperimentišete i uvodite zanimljive novine. Kroz komunikaciju saznajte dokle možete ići. Kada to saznate, sve ostalo je rutina. Čuvajte se ovih devet pogrešaka i zagarantovano ćete se dobro provesti.