Bogata ponuda na sajmu
76

FOTO / Dani vjenčanja 5. i 6. maja u Domu mladih

FENA
Sajam "Dani vjenčanja Sarajevo 2012." bit će održan 5. i 6. maja u Domu mladih, u organizaciji Sarajevskog sajma i u saradnji s web portalom www.svezavjencanje.ba.
Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
Ova će dvodnevna manifestacija izložbeno-prodajnog karaktera ponuditi niz proizvoda i usluga potrebnih za vjenčanje, uz popratne događaje, kao što su revije vjenčanica, nakita i frizura, radionice, degustacije i nagradne igre, a bit će organizirano i kolektivno vjenčanje četiri mlada para.

Na sajmu će učestvovati oko 50 izlagača iz BiH, čija je djelatnost vezana za sve segmente organizacije i održavanja vjenčanja.

U ponudi će se naći vjenčanice i svečane haljine, muška odijela, obuća, donje rublje, nakit, oprema i dodaci za vjenčanje, te usluge salona ljepote, frizerskih salona, kozmetičkih kuća i parfimerija, agencija za organizaciju vjenčanja i dekoraciju prostora, kao i cvjećara, restorana, hotela, cateringa, autosalona i turističkih agencija.

Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
Predstavnik agencije IBC koja je vlasnik portala svezavjencanje.ba Adnan Bajrić istaknuo je na današnjoj konferenciji za medije u Sarajevu da ovakva vrsta manifestacije doprinosi boljem imidžu grada, te da će njen sadržaj ove godine biti bogatiji u odnosu na prethodno izdanje. Najavio je brojna iznenađenja i performanse u okviru sajamskog programa.

Da će za sve modele na reviji frizure raditi usposlenici frizerskih salona "M Šabić" najavio je vlasnik ovih salona Vahidin Šabić, najavljujući da će također biti održana i revija novih trendova u šišanju i bojenju kose.

On je ocijenio da je za frizere ovakva manifestacija i profesionalni izazov, jer omogućava iskazivanje doze umjetnosti u ovom pozivu.

Najavljeno je i da će sva četiri para koja će u bračnu zajednicu ući na kolektivnom vjenčanju biti nagrađena bračnim putovanjima na različite destinacije.

Organizatori za sve posjetioce obećavaju sajamske popuste, a ulaz je oba dana slobodan.