Ljubav i veze
0

Četiri lako ostvarljive seksualne fantazije

Sarajevo-x.com
Cjelokupna svjetska muška populacija mašta o zločestim seksualnim scenarijima i žele ih ostvariti prije nego što im se libido drastično smanji, a magazin Men's Health im je odlučio u tome pomoći. Slijedi nekoliko korisnih savjeta kako nagovoriti djevojku ili suprugu da ostvari vaše najveće seksualne fantazije.

Seksualna želja br. 1: Seks u javnosti Šta je sprečava: Ne želi da se osjeća "prljavo".

Kako je ostvariti: Ako vaša draga ne voli dirkanje na klupi u parku, ne bi bilo loše odvesti je na krov neke visoke zgrade kada zađe sunce. Visina pospješuje lučenje hormona sreće, pa su tada žene mnogo spremnije u prihvatanju rizika. Blještava gradska svjetla, vjetar u kosi i zvijezde na nebu čine žene glamuroznim i pohotljivim.

Seksualna želja br. 2: Snimanje "prljavih" filmova Šta je sprečava: Šta ako ih neko pronađe?

Kako je ostvariti: Zatražite dozvolu da njeno božanstveno tijelo uz lagano osvjetljenje snimite izbliza, od vrata naniže, kako bi osigurali anonimnost. Pokažite joj koliko je lijepa. Ponovite sve, ali ovaj put je dirajte jednom rukom.

Seksualna želja br. 3: Sado-mazo igrice Šta je sprečava: Kičasti bičevi i lisice

Kako je ostvariti: Svucite je, a zatim skinite svoju kravatu i zavežite je oko vrata vaše partnerice. Taj komad svile oko njenog vrata zasigurno će je uzbuditi. Povucite je za kravatu i strastveno poljubite, a kada je ona na vama, povucite je čvršće. U tom trenutku će vam uputiti prijekoran pogled ili režati i uštinuti vas za bradavice.

Seksualna želja br. 4: Online seks Šta je sprečava: To je bezlično!

Kako je ostvariti: Želite je opustiti ispred web kamere? Upoznajte najtalentovaniji svjetski vibrator, Je Joue (www.jejoue.com). Kontrolirate ga na daljinski putem e-mail instrukcija dok vodite video-chat sa svojom voljenom, tako da ne djeluje kao beživotan objekat već kao produžetak vaše ruke.